Oyy allahımm yaaa hepimizi merkata bıraktıDün bende yazdım dönmedi merak ettimKim önce ulaşırsa diğerine dönmesini söylesin
Günayyddiııınnnnnnnnn
ben yedim ve ba yıl dıııımmmmAy çıtır kabak reçeli hiç yedinizmi ya. Ben hiç yemedim ama dünden beri inanılmaz canım cekiyor. Birazdan gidip alıcam
hahahah evetHeryer antepli dolu anammm
Nasılsın tatlımGünaydınn minikkuşummm
Hic beklemiyodum misafiiir işi heryer korona dolu hala geliyolaryagünaydın canım dün çok yoğundum misafir üstüne misafir geldi gece yorunluktan uyuyamadım
servis olmasa zaten o yollar çekilmezburdan önce de Levent-iş kulelerdeydik orası da uzaktıama servis var o yüzden sıkınıt olmuyo bebişim
Ay deme yaa. Market açılmıştır gidip alayım hemenben yedim ve ba yıl dıııımmmm
hahahah evet
gelenler yeni korona geçirdi zarar gelmez onlardanHic beklemiyodum misafiiir işi heryer korona dolu hala geliyolarya
Iyyimm bebişimm çişe kalktıydımNasılsın tatlım
maalesef canım. ulaşım biraz sıkıntı biraz ordanservis olmasa zaten o yollar çekilmez
Burdayız nöbet tutuyoruzIyyimm bebişimm çişe kalktıydımdedim bizim kızlara bi bakem burdamıı yakaladumm
Hahaahahaahah korona oldulara gelemediler diye iç yandılar herhaldeegelenler yeni korona geçirdi zarar gelmez onlardan
Akıllı olun yavvvvBurdayız nöbet tutuyoruz
çatlağım bu benim bence
Ben de bu
Oyy allahımm yaaa hepimizi merkata bıraktıhala soramadım.birşeyy
Aynı hastaneye gidiyoruz yaa kuzu hastaneyle ilgili bi fiyatı sorcaktım ya bide aynı doktora giidiyohhhNe sorcan merakta bırakıyon hepimizi
Aynı hastaneye gidiyoruz yaa kuzu hastaneyle ilgili bi fiyatı sorcaktım ya bide aynı doktora giidiyohhh
Aynı hastaneye gidiyoruz yaa kuzu hastaneyle ilgili bi fiyatı sorcaktım ya bide aynı doktora giidiyohhh
Jou
karamel Latte
Minnosprenses
Noisy Girl
S sebbo
Madammor
mavikelebek34
Pandora27
Efenin_Annesi
Catlak-kurabiye
coconatt
MssPARE
Oriana
Cemoos
clara
Wilma11
Fatmazell
Elhan
Lna16
M Melekcat
Simurgp
E Elif_Eylul
ASSOSyal
bebeklinick
Cookiie
bir mucizee
Tiniminimavihanim
cevizli tarcinli kek
Minik Duduklu Tencere
Anteplililili
H a p p y
GÜÜÜÜÜNAAAYDIIIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?