Senin ne zaman bu işlerÇocuk yapıyor belki
Ciks olmazzzSenin ne zaman bu işler
Sende ette bir çok yiğenim olsun hepsi koşsun gelsin bana yeyze teyzee diye
Yapıyoz da olmuyor bir şeyler ters gidiyor herhaldeCiks olmazzz
İsteyen yapsın
Sizlere verdim sırami
NerdeeeeeeSenin ne zaman bu işler
Sende ette bir çok yiğenim olsun hepsi koşsun gelsin bana yeyze teyzee diye
Aklıma, çocukları yakami bırakmıyor diye davetlerini kabul etmediğim ve davet etmedigim insanlar geldiYapıyoz da olmuyor bir şeyler ters gidiyor herhaldehele olsun sana atıvercem sen çok seversin bebiş bakmayı ya hahahah
Hahahaha alıştırma olur bizimkilere bakarken bir bakmışsın elinde ikizlerin fena mı olurAklıma, çocukları yakami bırakmıyor diye davetlerini kabul etmediğim ve davet etmedigim insanlar geldi
Bi de ikiz diyorHahahaha alıştırma olur bizimkilere bakarken bir bakmışsın elinde ikizlerin fena mı olur
Furkan kimHahahaha alıştırma olur bizimkilere bakarken bir bakmışsın elinde ikizlerin fena mı olur
Bi de ikiz diyor
Düşman misin bana acaba
EşimFurkan kim
Geçen hafta cumartesiden beri karantinayım canım şükür bitti dün negatife döndüm:))Geçmiş olsun canımYarın da benim bitiyor karantinam. Sizin oralarda yedi gün değil sanırsam
Ooyyy linoşumm hahahaha kafalar birmilyoniyi yaptın att kendini dışarı güzelceeğlen
Geldimm dudluğusuumm
Saat 09:28 den bildiriyorum merkez günaydın bibebğğiimmmm
Sormaa çiçeğiiim ahanda böyleyim koşturmada
Keşkee Amerika da olsaydın ah ahh Linoşummm
Naptın bu saate kadarrr
Ahahahahahhaah haklısın linoşumkeşke birtanemmmmm ya da sen burda olaydın burası daha yakın Türkiye'ye
Valla aşkommm haftasonlari pek fazla giremiyorum buraya bebeğimNaptın bu saate kadarrr
Sen napıyorsun hamişimmm geliyorum gidiyorum hep burdasinnn kizzzzzNaptın bu saate kadarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?