- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Misafirlerm vardı uğurladım toparladım evimi şimdi uzandım kuzumİyimm kuzumm hafta sonu ya yoğun geçiyor sen napıyonn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Misafirlerm vardı uğurladım toparladım evimi şimdi uzandım kuzumİyimm kuzumm hafta sonu ya yoğun geçiyor sen napıyonn
Tabii evine geldin boşluğa düştünmü hiçBende bugün yirmi dakika sofrada gördüm adamcagizi.
Dün gece hiç uyuyamadi iki saatlik uykuyla gitmişti şuan uyuyor, sabah erkenden işe gidecek akşama kadar yine yok
Olsun ozleşmekten sayalım, iyi gelir insana
GittilermiiMisafirlerm vardı uğurladım toparladım evimi şimdi uzandım kuzum
Yok orası olmaz orda bebiş varTamam çiko
Karnımaa bayıll
Tamamm kuzuş sen işini hallett
Bayılmaaa beee bayıldında nedeğiştiYok orası olmaz orda bebiş var
Yok kuzumTabii evine geldin boşluğa düştünmü hiç
Tamam bayılmamBayılmaaa beee bayıldında nedeğişti
Hee kız asıl çağırdığım misafirim gelemedi dedesi yoğun bakımdaydı vefat edince gelemediler bende yaptıklarım boşa gitmesin diye sürekli görüştüğümüz arkadaşımı çağırdımGittilermii
Hahahah vallahamı okadar kaldın orda vallahaa iyiYok kuzum
Hiç öyle olmuyor bende
Oooo hadiii yaaaa hepte öyle olur yaaa amann iyi ettinnHee kız asıl çağırdığım misafirim gelemedi dedesi yoğun bakımdaydı vefat edince gelemediler bende yaptıklarım boşa gitmesin diye sürekli görüştüğümüz arkadaşımı çağırdım
Napinn aşkoommYerimmm
Kedilicimm iyidir senden naber evine geçmişsin koltuğunda pineklemeyi özlemiş misinFatmazell hanımefendi ne haber
Evet kuzumOooo hadiii yaaaa hepte öyle olur yaaa amann iyi ettinn
CanımmmEvet kuzum
Haziranda da onlar gelir zaten birlikte tatile çıkarızHahahah vallahamı okadar kaldın orda vallahaa iyi
Severriimmm seniii haammm yaparummm seniii
Böyle sef beniii