- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.869
- 598
En sevdiğim şey FUkara sümüğü gibi kanepeye yapışıp kalmakKedilicimm iyidir senden naberevine geçmişsin koltuğunda pineklemeyi özlemiş misin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En sevdiğim şey FUkara sümüğü gibi kanepeye yapışıp kalmakKedilicimm iyidir senden naberevine geçmişsin koltuğunda pineklemeyi özlemiş misin
![]()
Hahahaha tel kafayı yedi anlaşılannnHaziranda da onlar gelir zaten birlikte tatile çıkarız
YaniYine İZmİrDE OLRuZ dA klavyekmdondu biseyler oldu ayaya
Giriyorum kuzum
Canım benimmm love yuuuuSeverriimmm seniii haammm yaparummm seniii![]()
Hahahahaha ayy güldüm allahta seni güldürsün insanın evi gibisi yok vallaEn sevdiğim şey FUkara sümüğü gibi kanepeye yapışıp kalmak![]()
Ben görmedim bende bakacamm
Bende bugün epeyy iş ettim sosyom banyoları temizledim 2 banyo nevresimleri degiştirdim mutfağı cifledim halıları attım makineye birazdan bulaşıkları boşaltcam börek etcem kocişe 1saat sonra gelecekIyiyim kuzum oturuyorum sen napiyon canım![]()
Kos koşBen görmedim bende bakacamm![]()
Bulamadım mesajlarına girdim yok yöresel çorbalara baktım orada da epey gittim bulamadımAayyyy laaavvvvv yyuuuuuuuu![]()
Kos koş
Sosyal ile jou paylaşmış hemen yorumladım
![]()
Bulamadım mesajlarına girdim yok yöresel çorbalara baktım orada da epey gittim bulamadım![]()
Tamam buldum yorumladım bileeeÇorbalar - Ezogelin Çorbası(Gaziantep Yöresi)-Duru Mercimek Sponsorluğunda
Eeevvveeetttt çorbamız sıcak sıcaakkkk buyrulmazmısınızzz 🤤🤤🥰🤗 En sevdiğimiz yöresellerden birtanesine sizlere tariflerimi sunuyorumm umarım beğenirsiniizz 🙈 Ezogelin çorbası, Türk mutfağına has; domates (veya salçası), pirinç ve kırmızı mercimek ile yapılan bir çorba. Adı, Barak...www.kadinlarkulubu.com
Burda kuzum
Çocuk yapıyor belkibir mucizee nerdesinn pislikkk
Klimanın karşınd adikilirsin artıkYszın pişerim![]()
OoooÇocuk yapıyor belki![]()
Tamam bayılmam![]()