- 17 Ocak 2020
- 28.100
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.823
- 598
En sevdiğim şey FUkara sümüğü gibi kanepeye yapışıp kalmakKedilicimm iyidir senden naber evine geçmişsin koltuğunda pineklemeyi özlemiş misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En sevdiğim şey FUkara sümüğü gibi kanepeye yapışıp kalmakKedilicimm iyidir senden naber evine geçmişsin koltuğunda pineklemeyi özlemiş misin
Hahahaha tel kafayı yedi anlaşılannnHaziranda da onlar gelir zaten birlikte tatile çıkarız
YaniYine İZmİrDE OLRuZ dA klavyekmdondu biseyler oldu ayaya
Giriyorum kuzumbebeklinick yarışma icin çorbamı ettimm bak istersen beğencenmi ezogelin çorbam
Iyiyim kuzum oturuyorum sen napiyon canımNapinn aşkoomm
Canım benimmm love yuuuuSeverriimmm seniii haammm yaparummm seniii
Hahahahaha ayy güldüm allahta seni güldürsün insanın evi gibisi yok vallaEn sevdiğim şey FUkara sümüğü gibi kanepeye yapışıp kalmak
Ben görmedim bende bakacammbebeklinick yarışma icin çorbamı ettimm bak istersen beğencenmi ezogelin çorbam
Bende bugün epeyy iş ettim sosyom banyoları temizledim 2 banyo nevresimleri degiştirdim mutfağı cifledim halıları attım makineye birazdan bulaşıkları boşaltcam börek etcem kocişe 1saat sonra gelecekIyiyim kuzum oturuyorum sen napiyon canım
Aayyyy laaavvvvv yyuuuuuuuuCanım benimmm love yuuuu
Kos koşBen görmedim bende bakacamm
Bulamadım mesajlarına girdim yok yöresel çorbalara baktım orada da epey gittim bulamadımAayyyy laaavvvvv yyuuuuuuuu
Kos koş
Sosyal ile jou paylaşmış hemen yorumladım
Bulamadım mesajlarına girdim yok yöresel çorbalara baktım orada da epey gittim bulamadım
Tamam buldum yorumladım bileeeÇorbalar - Ezogelin Çorbası(Gaziantep Yöresi)-Duru Mercimek Sponsorluğunda
Eeevvveeetttt çorbamız sıcak sıcaakkkk buyrulmazmısınızzz 🤤🤤🥰🤗 En sevdiğimiz yöresellerden birtanesine sizlere tariflerimi sunuyorumm umarım beğenirsiniizz 🙈 Ezogelin çorbası, Türk mutfağına has; domates (veya salçası), pirinç ve kırmızı mercimek ile yapılan bir çorba. Adı, Barak...www.kadinlarkulubu.com
Burda kuzum
Yszın pişerimEninde sonunda pişecen adana da emiiii
Çocuk yapıyor belkibir mucizee nerdesinn pislikkk
Klimanın karşınd adikilirsin artıkYszın pişerim
Oooo olabilirrrrrrÇocuk yapıyor belki
Tamam bayılmam