- 17 Ocak 2020
- 28.100
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.827
- 598
Bazen fitil ıslanmıştır alev almaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen fitil ıslanmıştır alev almaz
Hahahaha tabii kuzumm ben bugün haftasonu olduğunu unutmuşum ya
Yapma yorma kendini hamişimmmmm kıyamam sanaNe yapemm aslında iş ettim bugün bayaa
Kocimde işteydi boştaydım epeyy öyle oldu
Yaaaa yerimmmmmmm arada yokluyorummmm siziiiiiGitmeee
Aynen cnmDeğişik gelcekler onlara yaaa
Canımm linoşummm ne iyi ettinde hep burdasın biara pek gelmiyordunYapma yorma kendini hamişimmmmm kıyamam sana
Yaa güzel Joummm hamişimmmm aynen kuzum bana da iyi geldi bu aralar burda olmak uzun zaman girmemiştim biraz uzak kalmak istemiştim burdan mevzuyu biliyorsunnn hassas noktamı beybisi toparlanıp geldim yine aşkommmmm sizleri özlüyorumCanımm linoşummm ne iyi ettinde hep burdasın biara pek gelmiyordun
Bendee şimdiii girdiiim bende hafta sonu şeyisii linoşummmm çay içicez mısır patlatıp film açıcaz hadii ben gidiyom ses yapmayımda uyanmayın çiçeklerrrSen napıyorsun hamişimmm geliyorum gidiyorum hep burdasinnn kizzzzz Tiniminimavihanim beybisi sen napıyorsun aşkommmmmmm
Yaaaa tam benlikBahh ne buldum sana
Minnosprenses
Fall Ceiling Design on Instagram: "🔥🔥 Home Appliances 🔥🔥 . . If You Want To Buy This Product Then Contact Whatsapp +91 87999 47080 . . . . #fallceilingdesingby #fallceiling #dharia #reels #reelitfeelit #fallceilingdesingby #homeappliances #reelsins
87K likes, 298 comments - fallceilingdesign on January 23, 2022: "🔥🔥 Home Appliances 🔥🔥 . . If You Want To Buy This Product Then Contact Whatsapp +91 87999 47080 . . . . #fallceilingdesingby #fallceiling #dharia #reels #reelitfeelit #fallceilingdesingby #homeappliances #reelsinstagram...www.instagram.com
Jou dan sonra seninkini de aradım bulamadım linkini at bebiş seninkini de merak ettim tabiiBanane banane git benimkine de bak o zaman matmazel benim başım kel mi bebik
Günaydınnn
NasılsınGünaydınnn
İyiyim canım şükürNasılsın
Bennn senii toparlarımm aşkiletammmmYaa güzel Joummm hamişimmmm aynen kuzum bana da iyi geldi bu aralar burda olmak uzun zaman girmemiştim biraz uzak kalmak istemiştim burdan mevzuyu biliyorsunnn hassas noktamı beybisi toparlanıp geldim yine aşkommmmm sizleri özlüyorum
Çok erken uyudunUyudumdu len
Bi haftadır tık yok
Çok iyi ama ya kocana göster evlilik yıldönümde bunu alsın sanaYaaaa tam benlik