- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Senin ne zaman bu işlerÇocuk yapıyor belki![]()

Sende ette bir çok yiğenim olsun hepsi koşsun gelsin bana yeyze teyzee diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ne zaman bu işlerÇocuk yapıyor belki![]()
Ciks olmazzzSenin ne zaman bu işler
Sende ette bir çok yiğenim olsun hepsi koşsun gelsin bana yeyze teyzee diye![]()
Yapıyoz da olmuyor bir şeyler ters gidiyor herhaldeCiks olmazzz
İsteyen yapsın
Sizlere verdim sırami![]()
NerdeeeeeeSenin ne zaman bu işler
Sende ette bir çok yiğenim olsun hepsi koşsun gelsin bana yeyze teyzee diye![]()
Aklıma, çocukları yakami bırakmıyor diye davetlerini kabul etmediğim ve davet etmedigim insanlar geldiYapıyoz da olmuyor bir şeyler ters gidiyor herhaldehele olsun sana atıvercem sen çok seversin bebiş bakmayı ya hahahah
![]()
Hahahaha alıştırma olur bizimkilere bakarken bir bakmışsın elinde ikizlerin fena mı olurAklıma, çocukları yakami bırakmıyor diye davetlerini kabul etmediğim ve davet etmedigim insanlar geldi![]()
Bi de ikiz diyorHahahaha alıştırma olur bizimkilere bakarken bir bakmışsın elinde ikizlerin fena mı olur![]()
Furkan kimHahahaha alıştırma olur bizimkilere bakarken bir bakmışsın elinde ikizlerin fena mı olur![]()
Bi de ikiz diyor
Düşman misin bana acaba![]()
EşimFurkan kim![]()
Geçen hafta cumartesiden beri karantinayım canım şükür bitti dün negatife döndüm:))Geçmiş olsun canımYarın da benim bitiyor karantinam. Sizin oralarda yedi gün değil sanırsam
![]()
Ooyyy linoşumm hahahaha kafalar birmilyoniyi yaptın att kendini dışarı güzelceeğlen
![]()
Geldimm dudluğusuumm
Saat 09:28 den bildiriyorum merkez günaydın bibebğğiimmmm
Sormaa çiçeğiiim ahanda böyleyim koşturmada
Keşkee Amerika da olsaydın ah ahh Linoşummm![]()
Naptın bu saate kadarrr
Ahahahahahhaah haklısın linoşumkeşke birtanemmmmm ya da sen burda olaydın burası daha yakın Türkiye'ye
![]()
Valla aşkommm haftasonlari pek fazla giremiyorum buraya bebeğimNaptın bu saate kadarrr![]()
Sen napıyorsun hamişimmm geliyorum gidiyorum hep burdasinnn kizzzzzNaptın bu saate kadarrr![]()