- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Senin ne zaman bu işlerÇocuk yapıyor belki
Sende ette bir çok yiğenim olsun hepsi koşsun gelsin bana yeyze teyzee diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin ne zaman bu işlerÇocuk yapıyor belki
Ciks olmazzzSenin ne zaman bu işler
Yapıyoz da olmuyor bir şeyler ters gidiyor herhalde hele olsun sana atıvercem sen çok seversin bebiş bakmayı ya hahahahCiks olmazzz
İsteyen yapsın
Sizlere verdim sırami
NerdeeeeeeSenin ne zaman bu işler
Aklıma, çocukları yakami bırakmıyor diye davetlerini kabul etmediğim ve davet etmedigim insanlar geldiYapıyoz da olmuyor bir şeyler ters gidiyor herhalde hele olsun sana atıvercem sen çok seversin bebiş bakmayı ya hahahah
Hahahaha alıştırma olur bizimkilere bakarken bir bakmışsın elinde ikizlerin fena mı olurAklıma, çocukları yakami bırakmıyor diye davetlerini kabul etmediğim ve davet etmedigim insanlar geldi
Bi de ikiz diyorHahahaha alıştırma olur bizimkilere bakarken bir bakmışsın elinde ikizlerin fena mı olur
Furkan kimHahahaha alıştırma olur bizimkilere bakarken bir bakmışsın elinde ikizlerin fena mı olur
Seni kızdırıyorum hahahaBi de ikiz diyor
Düşman misin bana acaba
Eşimne oldu kiFurkan kim
Oyle sordum kuzumEşimne oldu ki
Geçen hafta cumartesiden beri karantinayım canım şükür bitti dün negatife döndüm:))Geçmiş olsun canım Yarın da benim bitiyor karantinam. Sizin oralarda yedi gün değil sanırsam
Çok şükür iyim okçuluk antremanina gidicem saati bekliyorum
Ooyyy linoşumm hahahaha kafalar birmilyon iyi yaptın att kendini dışarı güzelceeğlen
keşke birtanemmmmm ya da sen burda olaydın burası daha yakın Türkiye'yeGeldimm dudluğusuumm
Saat 09:28 den bildiriyorum merkez günaydın bibebğğiimmmm
Sormaa çiçeğiiim ahanda böyleyim koşturmada
Keşkee Amerika da olsaydın ah ahh Linoşummm
Naptın bu saate kadarrr
Ahahahahahhaah haklısın linoşumkeşke birtanemmmmm ya da sen burda olaydın burası daha yakın Türkiye'ye
Valla aşkommm haftasonlari pek fazla giremiyorum buraya bebeğim gezmeler tozmalar yattıklarım acısını çıkarıyorum hahahahah dedim 5 dkk gireyim kızlar beni özlemiştirNaptın bu saate kadarrr
Ahahahahahhaah haklısın linoşum
Sen napıyorsun hamişimmm geliyorum gidiyorum hep burdasinnn kizzzzz Tiniminimavihanim beybisi sen napıyorsun aşkommmmmmmNaptın bu saate kadarrr