- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla ne şaşırıyon yaa Dut bacımızı ziyarete gelmiştimSen sen burda
Pesss sizi bırakmaya gelmiyorAyy yakalandım
Topuklayayım hemen
Tamam tamam Geliyom sayfayaPesss sizi bırakmaya gelmiyor
Tamam tamam Geliyom sayfaya
Hahahahha hamileliktenmi aldın kiloları onlarımı veremiyon çiçeğumAyy tam bizlik o zaman gelsin sayfamıza bende öyleyim yapboz oldum çıktım
Yaaaaaaaa 2ci miİnşallah Aklına gelirsem benide dua et 2 ciyi istiyoruz kaş zamandır Rabbim en kolayından versin banada Hamişlerin duası çabuk kabul olurmuş
Ya gittmeeeTamam tamam Geliyom sayfaya
Kilo aldim yeme yahuuu pesHahahahha hamileliktenmi aldın kiloları onlarımı veremiyon çiçeğum
Yaaaaaaaa 2ci mi
Olmazmı ederim tabiki canım benimm
Tövbe haşaaaaa nasıl yaniYa gittmeee
Ya ne güzel vermişdim ben pis boğazımdan alıyorum.Hahahahha hamileliktenmi aldın kiloları onlarımı veremiyon çiçeğum
Yaaaaaaaa 2ci mi
Olmazmı ederim tabiki canım benimm
Banamı dedin ablaKilo aldim yeme yahuuu pes
Yok canim sen kilo almazsin kiBanamı dedin abla
Hahaha ben nededim ammaaaKilo aldim yeme yahuuu pes
Orayada gelsin burayada gelsinTövbe haşaaaaa nasıl yani
Tamam ya alin sizin olsun cikolata canin ister misterHahaha ben nededim ammaaa
Orayada gelsin burayada gelsin
Hahahaha aynı ben bende normalde piss bogazımdırr amaa şekerim sağolsun hamilelikte çıktıı ve bugüne kadar 1kilo aldımYa ne güzel vermişdim ben pis boğazımdan alıyorum.
Evet kaşınıyoz 2 ciyi istiyoruz
Teşekkür ederim
Hahahahaha canımm sütlü çukulata istiyoo ama yiyemiyom anca bitteerrrTamam ya alin sizin olsun cikolata canin ister mister
1 kilo yani ¹ ¹ ¹ bu kilomu yaaHahahaha aynı ben bende normalde piss bogazımdırr amaa şekerim sağolsun hamilelikte çıktıı ve bugüne kadar 1kilo aldım
Bitter iyidir aciyı tatman lazimHahahahaha canımm sütlü çukulata istiyoo ama yiyemiyom anca bitteerrr
tamam buralardayımYa gittmeee
Sevmiş beniTövbe haşaaaaa nasıl yani
Füze yokmu ataydınYok canim sen kilo almazsin ki
Bayılırım gezmeyeHahaha ben nededim ammaaa
Orayada gelsin burayada gelsin
Değilmiii hahahahah doktordan fırça yiyomm enson 2 kilo vermiştim gene geriye eski kiloma döndüm dönmuşkende 1 kiloda aldım1 kilo yani ¹ ¹ ¹ bu kilomu yaa