- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla ne şaşırıyon yaa Dut bacımızı ziyarete gelmiştimSen sen burda![]()
Pesss sizi bırakmaya gelmiyorAyy yakalandım
Topuklayayım hemen
![]()
Hahahahha hamileliktenmi aldın kiloları onlarımı veremiyon çiçeğumAyy tam bizlik o zaman gelsin sayfamıza bende öyleyim yapboz oldum çıktım![]()
Yaaaaaaaa 2ci miİnşallahAklına gelirsem benide dua et 2 ciyi istiyoruz kaş zamandır Rabbim en kolayından versin banada Hamişlerin duası çabuk kabul olurmuş
![]()
Ya gittmeeeTamam tamam Geliyom sayfaya
![]()
Kilo aldim yeme yahuuu pesHahahahha hamileliktenmi aldın kiloları onlarımı veremiyon çiçeğum
Yaaaaaaaa 2ci mi
Olmazmı ederim tabiki canım benimm
Tövbe haşaaaaa nasıl yaniYa gittmeee![]()
Ya ne güzel vermişdim ben pis boğazımdan alıyorum.Hahahahha hamileliktenmi aldın kiloları onlarımı veremiyon çiçeğum
Yaaaaaaaa 2ci mi
Olmazmı ederim tabiki canım benimm
Yok canim sen kilo almazsin kiBanamı dedin abla![]()
Hahaha ben nededim ammaaaKilo aldim yeme yahuuu pes
Orayada gelsin burayada gelsinTövbe haşaaaaa nasıl yani![]()
Tamam ya alin sizin olsun cikolata canin ister misterHahaha ben nededim ammaaa
Orayada gelsin burayada gelsin![]()
Hahahaha aynı ben bende normalde piss bogazımdırr amaa şekerim sağolsun hamilelikte çıktıı ve bugüne kadar 1kilo aldımYa ne güzel vermişdim ben pis boğazımdan alıyorum.
Evet kaşınıyoz 2 ciyi istiyoruz
Teşekkür ederim![]()
Hahahahaha canımm sütlü çukulata istiyooTamam ya alin sizin olsun cikolata canin ister mister![]()
1 kilo yani ¹ ¹ ¹ bu kilomu yaaHahahaha aynı ben bende normalde piss bogazımdırr amaa şekerim sağolsun hamilelikte çıktıı ve bugüne kadar 1kilo aldım![]()
Bitter iyidir aciyı tatman lazimHahahahaha canımm sütlü çukulata istiyooama yiyemiyom anca bitteerrr
Ya gittmeee![]()
Sevmiş beniTövbe haşaaaaa nasıl yani![]()
Yok canim sen kilo almazsin ki![]()
Bayılırım gezmeyeHahaha ben nededim ammaaa
Orayada gelsin burayada gelsin![]()
Değilmiii hahahahah doktordan fırça yiyomm1 kilo yani ¹ ¹ ¹ bu kilomu yaa![]()