- 18 Kasım 2020
- 20.547
- 49.609
- 548
Bitmez vallahaHahahah pek bi iş varmış demekki bitmez o iş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitmez vallahaHahahah pek bi iş varmış demekki bitmez o iş
MerhabaOoo merhabaaaa
Oohh şifa olsun
TanışalımmıMerhaba
Geldimm dudluğusuummJou
@karamel Latte
Minnosprenses
@ozo1907
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
Efenin_Annesi
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
Fatmazell
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
Eki Görüntüle 3009577
günaydın canlar
Saat 09:28 den bildiriyorum merkez günaydın bibebğğiimmmmTiniminimavihanim turkey saat 12 oldumuu sende gelcen buralaraaa
Ama şuan sana günnnaaayyyyssssssss demek istiyorum koskocamaaannnn
Uyanunca saat kaç olduğunu söyle bana yazarken
Sormaa çiçeğiiim ahanda böyleyim koşturmadaHee kız fazla yok
Yazık tinimi bize yetişemiyor ki o yeni uyanmış oluyor bizim burda da akşam oluyor
Keşkee Amerika da olsaydın ah ahh LinoşummmAhhhh hamisim anca işleri toparladımmm geldim beybisiiiiii ben Romanyadayım kuzummmmm Amerikalı Tiniminimavihanim Jou ummmmm hava burda çok güzel karantina da bitti şimdi dışarı atacağım kendimi aşkommmmm miss gibi hava var dışarda tam kahve içmelik gelin birlikte İçelim hem yürüyüş
Hahaha kuzum tahmin edebiliyorum nasılsınGeldimm dudluğusuumm
Saat 09:28 den bildiriyorum merkez günaydın bibebğğiimmmm
Sormaa çiçeğiiim ahanda böyleyim koşturmada
Keşkee Amerika da olsaydın ah ahh Linoşummm
Aboovvv daha yenimi 9bucuk sabah eneeeGeldimm dudluğusuumm
Saat 09:28 den bildiriyorum merkez günaydın bibebğğiimmmm
Sormaa çiçeğiiim ahanda böyleyim koşturmada
Keşkee Amerika da olsaydın ah ahh Linoşummm
Nasilsiniz kizlarJou
@karamel Latte
Minnosprenses
@ozo1907
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
Efenin_Annesi
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
Fatmazell
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
Eki Görüntüle 3009577
günaydın canlar
Bebişimm ben iyiyimm sennNasilsiniz kizlar
Selam kızlar nasılsınız hepinizi öpüyorum pat diye topiğe dahil oluyorummemurhanim canım burasıı
Hoşgeldin canımSelam kızlar nasılsınız hepinizi öpüyorum pat diye topiğe dahil oluyorum
İyimm kuzumm hafta sonu ya yoğun geçiyor sen napıyonnHahaha kuzum tahmin edebiliyorum nasılsın
Bende iyiyim cnm yarin hava adanada gunesli 21° disariya çıkıcaz cocuklar gibi şenimBebişimm ben iyiyimm senn
He valla çiçeğim geriden gelmek kötüüügAboovvv daha yenimi 9bucuk sabah eneee
HoşgeldinSelam kızlar nasılsınız hepinizi öpüyorum pat diye topiğe dahil oluyorum
Ooo harikaa bugünde burası çok güzeldii havaa 2 saattir evle uğraşıyordum ya gündüz edemedimm mayıştım güneştenBende iyiyim cnm yarin hava adanada gunesli 21° disariya çıkıcaz cocuklar gibi şenim
Vallahaa aramızda 8 saatmı varr olsunn ben gecede burdayım sen beni etiketle koşa koşa gelirim sanaaaaHe valla çiçeğim geriden gelmek kötüüüg
Ooyyy hoşgleeeeeee patt diye gell tabeee neolcakkk buradan çıkışın yohh artıkkkSelam kızlar nasılsınız hepinizi öpüyorum pat diye topiğe dahil oluyorum
Orayada gelirrrr adanada sonra Minnosprenses yavaş yavaş artık adanada sıcaktan kavrulcanAntep serin bi kaç gündür baya rüzgar var
YanacaaaağkOrayada gelirrrr adanada sonra Minnosprenses yavaş yavaş artık adanada sıcaktan kavrulcan