- 25 Ağustos 2019
- 61.098
- 114.011
- 698
- 30
Dışarı çıkmahh istemiycekkYanacaaaağk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dışarı çıkmahh istemiycekkYanacaaaağk
Ay sonu gidicdm 2 hafta kalıcamOrayada gelirrrr adanada sonra Minnosprenses yavaş yavaş artık adanada sıcaktan kavrulcan
Ah tabiki ismim Çiko Piko nasıl isterseniz seslene bilirsiniz 25 yaşındayım 1 kızım var 3 yaşında. Azeriyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumTanışalımmı
Hepsi çiçekBurda herkez birbirini anlıyor kuzum o yüzden iyi oluyor burdaki arkadaslar derttaşlarrrrr
Yavvv yirimmmm haaaaVallahaa aramızda 8 saatmı varr olsunn ben gecede burdayım sen beni etiketle koşa koşa gelirim sanaaaa
Eninde sonunda pişecen adana da emiiiiAy sonu gidicdm 2 hafta kalıcam
Yaa azerimisinAh tabiki ismim Çiko Piko nasıl isterseniz seslene bilirsiniz 25 yaşındayım 1 kızım var 3 yaşında. Azeriyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Ben seni kıtırr kutuuurrr yeriimmmm tinoommmYavvv yirimmmm haaaa
EvetYaa azerimisin
Hahahaha çiko diyem o zamannn beeğnnn
Bende 28 yaşındayım erken evlendin demekkii
Heee iyi gene cıtırsunn vallahaaaEvet
Tanışdığıma memnun oldum . Evet biraz erken evlendim 21 yaşında
He çıtırlık yerinde azcık kilom var onuda verirsem tam çıtır olucam.Heee iyi gene cıtırsunn vallahaaa
Bende 24 yaşında evlendimm
Hamileymişsin sende sağ salim alırsın inşallah kucağınaHeee iyi gene cıtırsunn vallahaaa
Bende 24 yaşında evlendimm
ahahha oda bi başlıyo bi bırakıyor gibi diyetiiHe çıtırlık yerinde azcık kilom var onuda verirsem tam çıtır olucam.
Diyet sayfasından geliyorum Dut bacım arada gelir sayfamıza . Tartı alacaktı aldımı acep
Inşaallahh kuzum benimm allah herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip etsinHamileymişsin sende sağ salim alırsın inşallah kucağına
Ayy tam bizlik o zaman gelsin sayfamıza bende öyleyim yapboz oldum çıktımahahha oda bi başlıyo bi bırakıyor gibi diyetii
Sen sen burdaHe çıtırlık yerinde azcık kilom var onuda verirsem tam çıtır olucam.
Diyet sayfasından geliyorum Dut bacım arada gelir sayfamıza . Tartı alacaktı aldımı acep
İnşallah Aklına gelirsem benide dua et 2 ciyi istiyoruz kaş zamandır Rabbim en kolayından versin banada Hamişlerin duası çabuk kabul olurmuşInşaallahh kuzum benimm allah herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin