• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lna16 Lna16 linoooşş nerdesiiinnn gıııı
Sende amerikadaydın demi ya
Ahhhh hamisim anca işleri toparladımmm geldim 🤣🤣🤣🤣 beybisiiiiii ben Romanyadayım kuzummmmm Amerikalı Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim 😂😂😂😂 Jou Jou ummmmm hava burda çok güzel karantina da bitti şimdi dışarı atacağım kendimi aşkommmmm miss gibi hava var dışarda tam kahve içmelik gelin birlikte İçelim hem yürüyüş 😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🌺🥲

bebeklinick bebeklinick öjeler sürüldümü falaann 😀:süslü:
Ay inanır mısın oje sürmek yerine misler gibi uzattigim tirnaklarimi kestim😅😅😅
Gayri oje surmemin bı anlamı kalmadı
Haftaya kadar uzarsa haftaya süreyim bari haftaya biraz kaynanama gitcem 😂orda süslü olam 😅😅😅

Ay inanır mısın oje sürmek yerine misler gibi uzattigim tirnaklarimi kestim😅😅😅
Gayri oje surmemin bı anlamı kalmadı
Haftaya kadar uzarsa haftaya süreyim bari haftaya biraz kaynanama gitcem 😂orda süslü olam 😅😅😅
Bnde kestim tırnaklarımı oje sürmeyeli yıllar olmuştur 🤣

Ahhhh hamisim anca işleri toparladımmm geldim 🤣🤣🤣🤣 beybisiiiiii ben Romanyadayım kuzummmmm Amerikalı Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim 😂😂😂😂 Jou Jou ummmmm hava burda çok güzel karantina da bitti şimdi dışarı atacağım kendimi aşkommmmm miss gibi hava var dışarda tam kahve içmelik gelin birlikte İçelim hem yürüyüş 😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🌺🥲
Ooyyy linoşumm hahahaha kafalar birmilyon :confused: iyi yaptın att kendini dışarı güzelceeğlen😘

Back