İyiyim kokoşcum. Karantinadayim bugün son günüm. Hepimize sağlıklı günler dilerim. Sen nasılsın kuzucumAmin inşallah
Merhaba elhancım nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim kokoşcum. Karantinadayim bugün son günüm. Hepimize sağlıklı günler dilerim. Sen nasılsın kuzucumAmin inşallah
Merhaba elhancım nasılsın
Jou
@karamel Latte
Minnosprenses
@ozo1907
S sebbo
Madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
bebeklinick
Cookiie
@bir mucizee
Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
Eki Görüntüle 3009577
günaydın canlar
Günaydııınn dın dınn dutngüzeliJou
@karamel Latte
Minnosprenses
@ozo1907
S sebbo
Madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
bebeklinick
Cookiie
@bir mucizee
Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
Eki Görüntüle 3009577
günaydın canlar
İşlerim var elço yaMinnosprenses pek yohsun kuzu herşey yolunda inşaallahh ya
Hahahah pek bi iş varmış demekki bitmez o işİşlerim var elço ya
Selamlar tünaydınlar dut kızceeeJou
@karamel Latte
Minnosprenses
@ozo1907
S sebbo
Madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
bebeklinick
Cookiie
@bir mucizee
Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
Eki Görüntüle 3009577
günaydın canlar
Ahhhh hamisim anca işleri toparladımmm geldim beybisiiiiii ben Romanyadayım kuzummmmm Amerikalı Tiniminimavihanim Jou ummmmm hava burda çok güzel karantina da bitti şimdi dışarı atacağım kendimi aşkommmmm miss gibi hava var dışarda tam kahve içmelik gelin birlikte İçelim hem yürüyüş
Slm canım iyiyim canım senSlm kızlar nasilsiniz
Yeşil çay olurmu bacımKızlaaar gelin artık buradan devam edelim. Müsait olan, kahvesini sütünü çayını alan gelsin
Burda herkez birbirini anlıyor kuzum o yüzden iyi oluyor burdaki arkadaslar derttaşlarrrrrValla buraya girince daha iyi oluyorum desem yeridir günün stresi burdan atiliyo
Olur olurYeşil çay olurmu bacım
Çok şükür iyim okçuluk antremanina gidicem saati bekliyorumSlm canım iyiyim canım sen
Afiyetler olsunJou
@karamel Latte
Minnosprenses
@ozo1907
S sebbo
Madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
bebeklinick
Cookiie
@bir mucizee
Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
Eki Görüntüle 3009577
günaydın canlar
Ay inanır mısın oje sürmek yerine misler gibi uzattigim tirnaklarimi kestimbebeklinick öjeler sürüldümü falaann
Bnde kestim tırnaklarımı oje sürmeyeli yıllar olmuşturAy inanır mısın oje sürmek yerine misler gibi uzattigim tirnaklarimi kestim
Gayri oje surmemin bı anlamı kalmadı
Haftaya kadar uzarsa haftaya süreyim bari haftaya biraz kaynanama gitcem orda süslü olam
Ooo daha iyi ve mantikliiiAy inanır mısın oje sürmek yerine misler gibi uzattigim tirnaklarimi kestim
Gayri oje surmemin bı anlamı kalmadı
Haftaya kadar uzarsa haftaya süreyim bari haftaya biraz kaynanama gitcem orda süslü olam
İnsanın bı canı istiyor ama bazen zaten saçımı boyatamamişımBnde kestim tırnaklarımı oje sürmeyeli yıllar olmuştur
Ooyyy linoşumm hahahaha kafalar birmilyon iyi yaptın att kendini dışarı güzelceeğlenAhhhh hamisim anca işleri toparladımmm geldim beybisiiiiii ben Romanyadayım kuzummmmm Amerikalı Tiniminimavihanim Jou ummmmm hava burda çok güzel karantina da bitti şimdi dışarı atacağım kendimi aşkommmmm miss gibi hava var dışarda tam kahve içmelik gelin birlikte İçelim hem yürüyüş