Yaaa bakk baya erken çıkıyorsun bide 8 saat çalışıyorsun galiba kuzuu
Haftasonuda miss gibi dinleniyorsun ne güzell ya haftasonu tatil olanlar çok şanslı
Benimki cumarteside çalışıyor bi pazarı var yoruluyo anca dinleniyo barii cumartesi dinlenip pazar gezsek nerdeeee

ivit çok şükür canımm benim eşim de bi hafta cumartesi bi hafta pazar çalışıyo. hafta sonu sadece bir günümüz oluyor bizim de

Reactions: Jou
Gene bir sürü konuşulmuş ben yahu neyse birşey kaçırmamışım umarım joummmm ayılmaya çalışıyorum
Yohh yoohhh herzamanki gibi konuşmalarr bitanemm bomba olsa koyacam seni araya
Oohhh keyfini çıkarr 1 2 saat e kalkarsın ben bazen 1 saat yatakta dolanıyorum bazen 2 saat hemen acıkmıyorum çünkü

Yohh yoohhh herzamanki gibi konuşmalarr bitanemm bomba olsa koyacam seni araya
Oohhh keyfini çıkarr 1 2 saat e kalkarsın ben bazen 1 saat yatakta dolanıyorum bazen 2 saat hemen acıkmıyorum çünkü
Ben de aynen öyleyim gene bir regl günü yaklaşması var zaten moralim bozuk

Reactions: Jou
yarın yağmur göstermiyo işten erken çıkayım dedim yağmur öyle bi yağıyo ki çıkamadım
A evet güneşliymiş yarın. Sabah yağmurlu gmsyeriyordu. Bizim burada yok yağmur şuan sen nerede yaşıyorsun

Ben de aynen öyleyim gene bir regl günü yaklaşması var zaten moralim bozuk
Hayırrrr niye bozuyosun moralini illa adeti beklemen gerekmiyorkii benprogramda bi doktorda duydum yumurtlaman için veya bebek için adeti beklemene gerek yok yumurtan iyi olması önemli demişti doktor
Adetin 5ci gününden başlayıp ben ilişkiye girdim 3 gün peşpeşe ondan sonra 2 günde bir ettim hem yürüyüş ettim hem ogün değerlendirdim belki yunurtalarım hareketlenir diye istersen öylede dene ama olması allahtan tabiii nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…