- 25 Ağustos 2019
- 61.098
- 114.012
- 698
- 30
Hee kuzu yaaa kediler evlat gibii ya sen alabilirisn bi kedi aslında ne iyi gelir sanaYanimida olsa ne dert kalır ne tasa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee kuzu yaaa kediler evlat gibii ya sen alabilirisn bi kedi aslında ne iyi gelir sanaYanimida olsa ne dert kalır ne tasa
Ben evde atıyom. Temizlil yaparken kulaklığı takıyom ritimli olarak sonra da leslie falanBen spora gidiyordum sürekli havalar çok soğuk olunca çıkamadım yaaa çok soğuk valla evin içinde adam akıllı adım atmıyorum
Martı mı kaldı bu isin onlarda dengesizleşti Ocakta Şubatta meeoooowww meeooowwww yıkıyolar ortaligi Yakinda dogururlarMarttada kedilerin günü
Evde yapabildiğimiz kadarBu soğukta mi kiz
O zaman atarim kuzuuu Her gün disari cikamiyom malumBen evde atıyom leslie falan
Hahahahah oda doğru yaaaa kediler bile rahat durmuyo halam ın kedisi aayyy nasıl bağırıyorrr kısırlaştırmadılarda onu bi bağrışı var bana geliyo götünü açıyo yaaa ayy nasıl acıdım ona benMartı mı kaldı bu isin onlarda dengesizleşti Ocakta Şubatta meeoooowww meeooowwww yıkıyolar ortaligi Yakinda dogururlar
Bende çıkamıyom kuzumO zaman atarim kuzuuu Her gün disari cikamiyom malum
Heryere eğikiyorsundurr sen toton meydandırrBeni temizlik yaparken görseler tımarhaneye kapatırlar
Ooyy kiyamam ona benn Ne yapsin kedicikler hormonlari var onlarindaHahahahah oda doğru yaaaa kediler bile rahat durmuyo halam ın kedisi aayyy nasıl bağırıyorrr kısırlaştırmadılarda onu bi bağrışı var bana geliyo götünü açıyo yaaa ayy nasıl acıdım ona ben
Koca beni vururHee kuzu yaaa kediler evlat gibii ya sen alabilirisn bi kedi aslında ne iyi gelir sana
5dkka durmuyom ki zaten Ben varimİmkanlar dahilinde zor yok . Sadece adım yarışı
Agustos deyip çekiliyorum yavrucumEvde yapabildiğimiz kadar
Hahahah evettt kısırlaştırcaktı ama sormadım dahada hiçOoyy kiyamam ona benn Ne yapsin kedicikler hormonlari var onlarinda
Heryere eğikiyorsundurr sen toton meydandırr
Yeriyin len yeriyin ağustosmuşAgustos deyip çekiliyorum yavrucum
Aaayy benimkide almazz eve hiçKoca beni vurur
Gelmiyler5dkka durmuyom ki zaten Ben varim
Çok pis kapışirim bilen bilir ama sınav varYeriyin len yeriyin ağustosmuş