Dışarıda severken fazla ciyakliyirum diye bile kiziyoAaayy benimkide almazz eve hiç
VazgeçtimÇok pis kapışirim bilen bilir ama sınav var
Onlar şişecekler dutum sen salla popoyu boşver aç mezdekeyi kıvıra kıvıra sallaGelmiyler
Siz beni öldürmek mi istotorsunuz hı
Yok kuzuuumm kedi aşkına olur mu hiçSiz beni öldürmek mi istotorsunuz hı
Hahahahaha illa kendi sevmey diye bizdemi sevmeyeceğuk hooşşDışarıda severken fazla ciyakliyirum diye bile kiziyo
Yaaaaaa çok tatluuuuu
Hahahahaha illa kendi sevmey diye bizdemi sevmeyeceğuk hooşş
Yaaaaaa çok tatluuuuu
Haftasonuda sanırım öyleymişHaftaya devam yagmur
Bugün gelcekti. Ben seviyorum ya ama olsaydı iyidiBurda varmıydı hiç bakmadım ben ilgi alanım değil
Bu güneş doğalgazımı kurtarıyo kızzz kaç gündür hep 40daHaftasonuda sanırım öyleymişyağsım ya ben severim
Benim kapalı kaç gündürBu güneş doğalgazımı kurtarıyo kızzz kaç gündür hep 40da
Heee iyiii yaa altı üstü yanıyosa olsun kapalıı benim ki ön cephe ya farkediyo geneBenim kapalı kaç gündür
Ben en üstteyim canım altım yakıyordur heralde bilmiyorum. Doğu ve güney cepheyim. Güney cephe olmanın ekmeğini yiyorumHeee iyiii yaa altı üstü yanıyosa olsun kapalıı benim ki ön cephe ya farkediyo gene
Bende öyleyimm ama akşam baya soğuk oluyo açmasam altım market boş üstüm var ama odam 40da olsa ısınmazdı yan dairem dolu ordan geliyo demekki sıcak oluyorBen en üstteyim canım altım yakıyordur heralde bilmiyorum. Doğu ve güney cepheyim. Güney cephe olmanın ekmeğini yiyorum
Altın boşsa zor olur canım. Akşamları bizde açıyoruz bazen soğuk oluyor everBende öyleyimm ama akşam baya soğuk oluyo açmasam altım market boş üstüm var ama odam 40da olsa ısınmazdı yan dairem dolu ordan geliyo demekki sıcak oluyor
Amann buzaman idare etmek gerekir çok geliyo şaşırmış artık herşeyAltın boşsa zor olur canım. Akşamları bizde açıyoruz bazen soğuk oluyor ever
Ay soröa sorma canım kaç geldi sizeAmann buzaman idare etmek gerekir çok geliyo şaşırmış artık herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?