- 28 Haziran 2011
- 62.009
- 155.567
- 898
Yaa ben bunu nasıl alırım telefona![]()
bayıll şimdii
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ben bunu nasıl alırım telefona![]()
bayıll şimdii
![]()
Biliyordumm bayulcağuniiiYaaaaaaaa Oyyy bu neeeee![]()
Hahahaha bende gitti sandım yaa herkes beğeni atmış benden önceKimseye gitmemiş ki zaten![]()
Yeee ballısı cok tatlu yaOooyyy ağzını ham ham bununnnn![]()
Yaaaaa öyle miBence senlik bir sorun değil canim arada etiket düsmedigi oluyor benimde başıma gelmişti![]()
Vallahaa tenordan alıyorum ordan nasıl indiriliyor bilmemmYaa ben bunu nasıl alırım telefona![]()
Senn siiinnn oooSeni şapşik![]()
Yiycem yaa acayipp sevesim geldiBiliyordumm bayulcağuniii
Hahahaha bende gitti sandım yaa herkes beğeni atmış benden önce
Yeee ballısı cok tatlu ya
Nasılda şapurtuyo hahahahaYiycem yaa acayipp sevesim geldi![]()
Evet başka bi zamana herkese bildirim düşer inşallahYaaaaa öyle midut kızçe gibi yapmışım ama sordum özellikle nasip başka zaman yine deneyeyim
![]()
Lee daha bu kış kim çıkarr dışarı bence sen nisandan sonra açonuKızlar ya katılmak isteyen olursa haftalık ya da günlük adım yarışı yapalım mı![]()
Evde mi atcaz adımlarıKızlar ya katılmak isteyen olursa haftalık ya da günlük adım yarışı yapalım mı![]()
İnşallah canım benim hepimizin güzel kalbinden öpüyorum tekrardan hayırlı cumalar olsunEvet başka bi zamana herkese bildirim düşer inşallah![]()
Nisan mayıs kediler yavrulayacak bende onları bulup yiyecemmmmNasılda şapurtuyo hahahaha
Marttada kedilerin günüNisan mayıs kediler yavrulayacak bende onları bulup yiyecemmmm![]()
Sagol canimmİnşallah canım benim hepimizin güzel kalbinden öpüyorum tekrardan hayırlı cumalar olsun![]()
Yanimida olsa ne dert kalır ne tasaNasılda şapurtuyo hahahaha
Ben spora gidiyordum sürekli havalar çok soğuk olunca çıkamadım yaaa çok soğuk valla evin içinde adam akıllı adım atmıyorumKızlar ya katılmak isteyen olursa haftalık ya da günlük adım yarışı yapalım mı![]()
Bu soğukta mi kizBelki böyle birbirimizi dürtelerizyoksa benim götüm kalkmayacak
![]()