- 12 Mart 2019
- 14.832
- 34.235
- 598
Hadi bakalım inşallahahahah hevesini kırmam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım inşallahahahah hevesini kırmam
Ah beceremedim kuzum ben bu işi benlik değil demek ki yaAaa banada gelmemiş bebeğim yaa ama neden
EbeninEee napalım
Yaa çok tatlı onlar güle güle kullan bebekimAldm bişeyler kaktüs desenli tabak çanak gelicekti
Allah razı olsun teşekkür ederim canım benimde 2 3 gün ağır gibi geçti sonrasında hicbirseyim kalmadı şükür burnumdan çok şikayetim vardı nefes alamıyordum rahat o ağır dönemde yoksa onun haricinde bir sıkıntım yoktu karantinanın bitmesini bekliyorum hepimize şimdiden gelmiş geçmiş olsunAcil şifalar dilerim canım. İlk üç günden sonra hafif geçti benimki. Sen nasılsın?
Olur olur bi dahakine olur beybi devammmAh beceremedim kuzum ben bu işi benlik değil demek ki ya
Aaa çok geçmiş olsun canımAllah razı olsun teşekkür ederim canım benimde 2 3 gün ağır gibi geçti sonrasında hicbirseyim kalmadı şükür burnumdan çok şikayetim vardı nefes alamıyordum rahat o ağır dönemde yoksa onun haricinde bir sıkıntım yoktu karantinanın bitmesini bekliyorum hepimize şimdiden gelmiş geçmiş olsun
Aynen kuzum deneye deneye yapacağım inşallah kuzimmmmOlur olur bi dahakine olur beybi devammm
Teşekkür ederim beybisiiii Allah razı olsun geldi geçti inşallahAaa çok geçmiş olsun canım
Hayırlı Cumalar Ama bildirimin gelmedi banaJou
karamel Latte
@HeLLaa
@ozo1907
@sebbo
Madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
Bu sefer inşallah bildirim gider
Ahahahaha banada gelmedi kız bildirimmJou
karamel Latte
@HeLLaa
@ozo1907
@sebbo
Madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
Bu sefer inşallah bildirim gider
Yaaaaaaaa Oyyy bu neeeee
bayıll şimdii
Hayırlı cumalar kuzum evet kabul ediyorum beceremedim bu işi inşallah birgün yapacağımHayırlı Cumalar Ama bildirimin gelmedi bana
Kimseye gitmemiş ki zatenAhahahaha banada gelmedi kız bildirimm
Hayırlı cumalarr güzell linoşummmmmm
Oooyyy ağzını ham ham bununnnn
bayıll şimdii
Aşkommmm elimde patladı yapamadım bebeğimmm ama birgün yapıcam deneye deneye çiçeğimAhahahaha banada gelmedi kız bildirimm
Hayırlı cumalarr güzell linoşummmmmm
Biliyordumm bayulcağuniiiYaaaaaaaa Oyyy bu neeeee
Bence senlik bir sorun değil canim arada etiket düsmedigi oluyor benimde başıma gelmiştiHayırlı cumalar kuzum evet kabul ediyorum beceremedim bu işi inşallah birgün yapacağım