Yaa ben bunu nasıl alırım telefona
bayıll şimdii
Biliyordumm bayulcağuniiiYaaaaaaaa Oyyy bu neeeee
Hahahaha bende gitti sandım yaa herkes beğeni atmış benden önceKimseye gitmemiş ki zaten
Yeee ballısı cok tatlu yaOooyyy ağzını ham ham bununnnn
Yaaaaa öyle miBence senlik bir sorun değil canim arada etiket düsmedigi oluyor benimde başıma gelmişti
Vallahaa tenordan alıyorum ordan nasıl indiriliyor bilmemmYaa ben bunu nasıl alırım telefona
Senn siiinnn oooSeni şapşik
Yiycem yaa acayipp sevesim geldiBiliyordumm bayulcağuniii
Hahahaha bende gitti sandım yaa herkes beğeni atmış benden önce
Yeee ballısı cok tatlu ya
Nasılda şapurtuyo hahahahaYiycem yaa acayipp sevesim geldi
Evet başka bi zamana herkese bildirim düşer inşallahYaaaaa öyle midut kızçe gibi yapmışım ama sordum özellikle nasip başka zaman yine deneyeyim
Lee daha bu kış kim çıkarr dışarı bence sen nisandan sonra açonuKızlar ya katılmak isteyen olursa haftalık ya da günlük adım yarışı yapalım mı
Evde mi atcaz adımlarıKızlar ya katılmak isteyen olursa haftalık ya da günlük adım yarışı yapalım mı
İnşallah canım benim hepimizin güzel kalbinden öpüyorum tekrardan hayırlı cumalar olsunEvet başka bi zamana herkese bildirim düşer inşallah
Nisan mayıs kediler yavrulayacak bende onları bulup yiyecemmmmNasılda şapurtuyo hahahaha
Marttada kedilerin günüNisan mayıs kediler yavrulayacak bende onları bulup yiyecemmmm
Sagol canimmİnşallah canım benim hepimizin güzel kalbinden öpüyorum tekrardan hayırlı cumalar olsun
Yanimida olsa ne dert kalır ne tasaNasılda şapurtuyo hahahaha
Ben spora gidiyordum sürekli havalar çok soğuk olunca çıkamadım yaaa çok soğuk valla evin içinde adam akıllı adım atmıyorumKızlar ya katılmak isteyen olursa haftalık ya da günlük adım yarışı yapalım mı
Bu soğukta mi kizBelki böyle birbirimizi dürtelerizyoksa benim götüm kalkmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?