iyi yapmışsın kuzum güzel günlerde kullanBende bende aldım bişeyler dayanamadım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi yapmışsın kuzum güzel günlerde kullanBende bende aldım bişeyler dayanamadım![]()
Çok şükür iyiŞükür canım bende iyiyim, kaç gündür girmedimde etiketini gördüm yazayım dedimkeyifler nasıl
![]()
Yakın mısın kiKargolayamam evime gel hediye ediyim![]()
OfffYakın mısın ki![]()
Ayy heyecan yaptım şimdi kııziyi yapmışsın kuzum güzel günlerde kullansana geldiğimde bana onlarla verirsin ne verirsen
![]()
Bitti mi işin
niye offladın kıs. yakınız ya biz ondan mı
hahahah yerim seniAyy heyecan yaptım şimdi kıızsen gel ben sama misafir setimi cıkartırım ne kaktüsü
![]()
He bittiBitti mi işin![]()
Tamam sen kaktüs istiyosan onlarla sunum yaparım sananiye offladın kıs. yakınız ya biz ondan mı
hahahah yerim seniyok ben kaktüsü istiyorum
![]()
ayyy inşallah canımmmTamam sen kaktüs istiyosan onlarla sunum yaparım sana![]()
Benimki de bittiHe bitti![]()
Bak böyle diyip diyip beni heveslendirmeayyy inşallah canımmmbi bakmışsın sizdeyim
![]()
ahahah hevesini kırmamBak böyle diyip diyip beni heveslendirme![]()
Brda açıldı yine biraz yağmurda durduYaaaa hava böyle işte bianda yanıltır seniiiyarın çıkarım dersende senii yağmur altınd abırakırr hava
bide akşam gibi burası yaa zannediyorum sabah 6 7 falan anaaa bi baktım uyandımki saat 11 hava hala akşam gibi desen akşama kadar uyumuşum
![]()
Bende eşimi gönderdim ama kalmamış punc setiBen gittim geldim bile yagmur biraz dinince cıktım![]()
Burasıda bi güzel güneş geldii hadii bakalımmBrda açıldı yine biraz yağmurda durdu![]()
İyi bari kısa sürdüBurasıda bi güzel güneş geldii hadii bakalımm![]()
Haftaya devam yagmurİyi bari kısa sürdü![]()
Burda varmıydı hiç bakmadım ben ilgi alanım değilBende eşimi gönderdim ama kalmamış punc seti![]()