iyi yapmışsın kuzum güzel günlerde kullan sana geldiğimde bana onlarla verirsin ne verirsenBende bende aldım bişeyler dayanamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi yapmışsın kuzum güzel günlerde kullan sana geldiğimde bana onlarla verirsin ne verirsenBende bende aldım bişeyler dayanamadım
Çok şükür iyi rabbim bugünümüzden geri koymasınŞükür canım bende iyiyim, kaç gündür girmedimde etiketini gördüm yazayım dedim keyifler nasıl
Yakın mısın kiKargolayamam evime gel hediye ediyim
OfffYakın mısın ki
Ayy heyecan yaptım şimdi kıız sen gel ben sama misafir setimi cıkartırım ne kaktüsüiyi yapmışsın kuzum güzel günlerde kullan sana geldiğimde bana onlarla verirsin ne verirsen
Bitti mi işin
niye offladın kıs. yakınız ya biz ondan mı
hahahah yerim seni yok ben kaktüsü istiyorumAyy heyecan yaptım şimdi kıız sen gel ben sama misafir setimi cıkartırım ne kaktüsü
He bittiBitti mi işin
Tamam sen kaktüs istiyosan onlarla sunum yaparım sananiye offladın kıs. yakınız ya biz ondan mı
hahahah yerim seni yok ben kaktüsü istiyorum
ayyy inşallah canımmm bi bakmışsın sizdeyimTamam sen kaktüs istiyosan onlarla sunum yaparım sana
Benimki de bittiHe bitti
Bak böyle diyip diyip beni heveslendirmeayyy inşallah canımmm bi bakmışsın sizdeyim
ahahah hevesini kırmamBak böyle diyip diyip beni heveslendirme
Brda açıldı yine biraz yağmurda durduYaaaa hava böyle işte bianda yanıltır seniii yarın çıkarım dersende senii yağmur altınd abırakırr hava bide akşam gibi burası yaa zannediyorum sabah 6 7 falan anaaa bi baktım uyandımki saat 11 hava hala akşam gibi desen akşama kadar uyumuşum
Bende eşimi gönderdim ama kalmamış punc setiBen gittim geldim bile yagmur biraz dinince cıktım
Burasıda bi güzel güneş geldii hadii bakalımmBrda açıldı yine biraz yağmurda durdu
İyi bari kısa sürdüBurasıda bi güzel güneş geldii hadii bakalımm
Haftaya devam yagmurİyi bari kısa sürdü
Eee napalımBenimki de bitti
Burda varmıydı hiç bakmadım ben ilgi alanım değilBende eşimi gönderdim ama kalmamış punc seti