Boş hamur yiyoruz yoğurtladikAğşaamaa ne pişiriynizz gı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boş hamur yiyoruz yoğurtladikAğşaamaa ne pişiriynizz gı
Beee avratlık kolay oluk artıBoş hamur yiyoruz yoğurtladik
Ben sevdim başrollerii genede sevdiğim kişiler varAynen başrol oyuncularıni sevmesem de beğendim şuan izliyorum
Çorbayla ıspanaklı börek ettum benAğşaamaa ne pişiriynizz gı
Iyi olur ha eline saglikÇorbayla ıspanaklı börek ettum ben
Bugün kaçamakk ettum canısı hep yapmıyorum hamur işleri hamileyken tüketmiyorumIyi olur ha eline saglik
Aynen hamur bebeye yaramiyor bize yariyorBugün kaçamakk ettum canısı hep yapmıyorum hamur işleri hamileyken tüketmiyorum
Yaaaaa ooyyy evett 1 ay varmışAramjzd
Aynen hamur bebeye yaramiyor bize yariyor
Aramizda 1 ay var 2020 haziran annesiydim şimdi 2022 temmuz anasi olacamm kadere bakk ah ah
1 kilomu anamm dedim ben 4.kilomuda aldim nerelere gidemYaaaaa ooyyy evett 1 ay varmış
Yaramıyor vallaha kuzu bugün bi edeyim dedim zaten 5 ay oldu 1 kilo almışım sadece
Cinsiyet ne pekii
Eşim evde bu hafta canım oyüzden pek girmeye vakit olmuyorOooo epeyyy geç girmissin
Hahahahaha hee kızzz 1 kilo aldım ama bugün sabah tartılınca tekrar eski kiloma dönmüşüm 77.4 düm 78.5 oldum tekrar baktım bu sabah 77.9 olmuşumm sebze ağırlıklı besleniyorum kuzum bide hep düzenli besleniyorumm sürekli yemiyorumm süt ve süt ürünleri tüketiyorum hep kırmızı et tavuk kurubaklagillerr sağlıklı şeyler bunlar zaten tatlı yiyemiyorum şekerim sınırda olduğu için doktorum dikkat et dedi diyet yap dedi ekmek yerine tambuğday yiyorum böyle şeylerr yaa çikolata bile yiyemiyorum bihter yiyorum mesela dikkat etmeye çalışıyorum1 kilomu anamm dedim ben 4.kilomuda aldim nerelere gidem
Hep bir kizim bir oglum olsun istiyordum bir kizim vardi simdi ise oglumuz olcak canım Senin ilkmi seninkide bellidir
Aaa doğru çok gecmiş olsun kuzummEşim evde bu hafta canım oyüzden pek girmeye vakit olmuyor
Sağolasın kuzumAaa doğru çok gecmiş olsun kuzumm
Bebek gibi bakıyosundur şimdi çekilmezdirSağolasın kuzum
Vayy maşallah azimli iradeli insanlari severim gerçekten cok guzel beslenjyorsun anlatmana bakilirsaHahahahaha hee kızzz 1 kilo aldım ama bugün sabah tartılınca tekrar eski kiloma dönmüşüm 77.4 düm 78.5 oldum tekrar baktım bu sabah 77.9 olmuşumm sebze ağırlıklı besleniyorum kuzum bide hep düzenli besleniyorumm sürekli yemiyorumm süt ve süt ürünleri tüketiyorum hep kırmızı et tavuk kurubaklagillerr sağlıklı şeyler bunlar zaten tatlı yiyemiyorum şekerim sınırda olduğu için doktorum dikkat et dedi diyet yap dedi ekmek yerine tambuğday yiyorum böyle şeylerr yaa çikolata bile yiyemiyorum bihter yiyorum mesela dikkat etmeye çalışıyorum
Evett ilk hamileliğim ve kızımm olcak
Seninkileride allah bağışlasın canım benimm
Kızzzzz ne ben mercimek çorbası yaptım birazda kızartma ysptım senAğşaamaa ne pişiriynizz gı
Arsizligim tuttu suss makarna hasliyom yogurtla karıştırıp yiycem bu yaniKızzzzz ne ben mercimek çorbası yaptım birazda kızartma ysptım sen
Öyle ediyorumm mesela 6buçuk 7 gibi yemek yiyorum saglam yiyorum acıkmıyim diye sonra 9 10 gibi de acıksamda ceviz yiyorum iştahımı kapatsın diye 12 de zaten yatış benim bazen 1 2 gibi telefona bakarsam süruyor okadar yataktaVayy maşallah azimli iradeli insanlari severim gerçekten cok guzel beslenjyorsun anlatmana bakilirsa
Evetttt ondan yana demekkii ben almıyorum bebiş alıyorr kilo teşekkür ederiim canım benimmBoyle beslenince bebek de iyi kilo aliyor anne pek almiyor zaten herşeyin sınırdaymış bilincli olman cok guzel
Amiinn kuzumm Mucize oldu benim için mervoş düşüğüm kesindi benim ama cok güçlü benim kızımAllahim size bagislasin kiz evlat duygusu allahik nasil guzel bi dogsun anliycaksin ne demek istedigmi saglikla.kucagina al insallah
Boyun kaç lokumummmmmHahahahaha hee kızzz 1 kilo aldım ama bugün sabah tartılınca tekrar eski kiloma dönmüşüm 77.4 düm 78.5 oldum tekrar baktım bu sabah 77.9 olmuşumm sebze ağırlıklı besleniyorum kuzum bide hep düzenli besleniyorumm sürekli yemiyorumm süt ve süt ürünleri tüketiyorum hep kırmızı et tavuk kurubaklagillerr sağlıklı şeyler bunlar zaten tatlı yiyemiyorum şekerim sınırda olduğu için doktorum dikkat et dedi diyet yap dedi ekmek yerine tambuğday yiyorum böyle şeylerr yaa çikolata bile yiyemiyorum bihter yiyorum mesela dikkat etmeye çalışıyorum
Evett ilk hamileliğim ve kızımm olcak
Seninkileride allah bağışlasın canım benimm