• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramjzd

Aynen hamur bebeye yaramiyor bize yariyor😅
Aramizda 1 ay var 2020 haziran annesiydim şimdi 2022 temmuz anasi olacamm kadere bakk ah ah :KK61: :KK17:
Yaaaaa ooyyy evett 1 ay varmış
Yaramıyor vallaha kuzu bugün bi edeyim dedim zaten 5 ay oldu 1 kilo almışım sadece 🤭
Cinsiyet ne pekii 😍

Yaaaaa ooyyy evett 1 ay varmış
Yaramıyor vallaha kuzu bugün bi edeyim dedim zaten 5 ay oldu 1 kilo almışım sadece 🤭
Cinsiyet ne pekii 😍
1 kilomu anamm dedim :skandal: ben 4.kilomuda aldim nerelere gidem🤣🤣
Hep bir kizim bir oglum olsun istiyordum bir kizim vardi simdi ise oglumuz olcak canım 🙏 Senin ilkmi seninkide bellidir🤗

1 kilomu anamm dedim :skandal: ben 4.kilomuda aldim nerelere gidem🤣🤣
Hep bir kizim bir oglum olsun istiyordum bir kizim vardi simdi ise oglumuz olcak canım 🙏 Senin ilkmi seninkide bellidir🤗
Hahahahaha hee kızzz 1 kilo aldım ama bugün sabah tartılınca tekrar eski kiloma dönmüşüm 77.4 düm 78.5 oldum tekrar baktım bu sabah 77.9 olmuşumm 😅😅 sebze ağırlıklı besleniyorum kuzum bide hep düzenli besleniyorumm sürekli yemiyorumm süt ve süt ürünleri tüketiyorum hep kırmızı et tavuk kurubaklagillerr sağlıklı şeyler bunlar zaten tatlı yiyemiyorum şekerim sınırda olduğu için doktorum dikkat et dedi diyet yap dedi ekmek yerine tambuğday yiyorum böyle şeylerr yaa çikolata bile yiyemiyorum bihter yiyorum mesela dikkat etmeye çalışıyorum
Evett ilk hamileliğim 🥰🥲 ve kızımm olcak
Seninkileride allah bağışlasın canım benimm 🥲

Hahahahaha hee kızzz 1 kilo aldım ama bugün sabah tartılınca tekrar eski kiloma dönmüşüm 77.4 düm 78.5 oldum tekrar baktım bu sabah 77.9 olmuşumm 😅😅 sebze ağırlıklı besleniyorum kuzum bide hep düzenli besleniyorumm sürekli yemiyorumm süt ve süt ürünleri tüketiyorum hep kırmızı et tavuk kurubaklagillerr sağlıklı şeyler bunlar zaten tatlı yiyemiyorum şekerim sınırda olduğu için doktorum dikkat et dedi diyet yap dedi ekmek yerine tambuğday yiyorum böyle şeylerr yaa çikolata bile yiyemiyorum bihter yiyorum mesela dikkat etmeye çalışıyorum
Vayy maşallah 🤗 azimli iradeli insanlari severim gerçekten cok guzel beslenjyorsun anlatmana bakilirsa👏👏
Boyle beslenince bebek de iyi kilo aliyor anne pek almiyor zaten herşeyin sınırdaymış bilincli olman cok guzel☺️
Allahim size bagislasin kiz evlat duygusu allahik nasil guzel bi dogsun anliycaksin ne demek istedigmi🥰 saglikla.kucagina al insallah🙏

Vayy maşallah 🤗 azimli iradeli insanlari severim gerçekten cok guzel beslenjyorsun anlatmana bakilirsa👏👏
Öyle ediyorumm mesela 6buçuk 7 gibi yemek yiyorum saglam yiyorum acıkmıyim diye sonra 9 10 gibi de acıksamda ceviz yiyorum iştahımı kapatsın diye 12 de zaten yatış benim bazen 1 2 gibi telefona bakarsam süruyor okadar yatakta 🤣
Boyle beslenince bebek de iyi kilo aliyor anne pek almiyor zaten herşeyin sınırdaymış bilincli olman cok guzel☺️
Evetttt ondan yana demekkii ben almıyorum bebiş alıyorr kilo 😍 teşekkür ederiim canım benimm 💜
Allahim size bagislasin kiz evlat duygusu allahik nasil guzel bi dogsun anliycaksin ne demek istedigmi🥰 saglikla.kucagina al insallah🙏
Amiinn kuzumm Mucize oldu benim için mervoş düşüğüm kesindi benim ama cok güçlü benim kızım 🥲

Anteplililili Anteplililili buarada sen kaç kiloyla kaldın az kikon varsa senin icin sıkıntı olmaz benim biraz olduğu için bide şeker olunca mecbur dikkat etmeye çalışıyorum🥰

Boyun kaç lokumummmmm 🥲

Back