• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anladım beybisiiiii :dua::KK49::anne: aman kızımıza iyi bak canın ne isterse ye aşkom:kk77::hamarat: doğum sonrası kilolar veriliyormuş oyle diyorlar beybisiiii:duduk::KK76::KK49:i
Öylee tabi kuzumm veriliyor tabii şekerim olduğu için kilo almamam gerektiğini söyledi doktor yoksa hiç kiloya takan birinsan değilimdirr bu gidişle doğumdan sonra 60 şa düşerim herhalde 🤣 bebişe bakmaktan

Öyle ediyorumm mesela 6buçuk 7 gibi yemek yiyorum saglam yiyorum acıkmıyim diye sonra 9 10 gibi de acıksamda ceviz yiyorum iştahımı kapatsın diye 12 de zaten yatış benim bazen 1 2 gibi telefona bakarsam süruyor okadar yatakta 🤣

Evetttt ondan yana demekkii ben almıyorum bebiş alıyorr kilo 😍 teşekkür ederiim canım benimm 💜

Amiinn kuzumm Mucize oldu benim için mervoş düşüğüm kesindi benim ama cok güçlü benim kızım 🥲
Mucize ha suphanallah😍 insallah kucagina aldigin gunleride göreceksin allahin izniyle🙏🤗

Öylee tabi kuzumm veriliyor tabii şekerim olduğu için kilo almamam gerektiğini söyledi doktor yoksa hiç kiloya takan birinsan değilimdirr bu gidişle doğumdan sonra 60 şa düşerim herhalde 🤣 bebişe bakmaktan
Ah kuzum aman şeker varsa dikkat et kuzumm tabiii hamur işleri tatlılar uzak dur aşkommmm aman siz iyi olun :KK19::anne::anne::anneadayı:

Back