- 25 Ağustos 2019
- 61.110
- 114.029
- 698
- 30
158 falanBoyun kaç lokumummmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
158 falanBoyun kaç lokumummmmm
Anladım aşkommmm ohhh sağlıklı gebelikler olsun inşallah158 falan
Hahahaha anla aşkoommmmAnladım aşkommmm ohhh sağlıklı gebelikler olsun inşallah
Anladım beybisiiiii aman kızımıza iyi bak canın ne isterse ye aşkom doğum sonrası kilolar veriliyormuş oyle diyorlar beybisiiiiiHahahaha anla aşkoommmm
Ama vücudum armut
Yok ya çokta üstüne düşmüyorum ama ayağı kötü o yüzden biraz ilgileniyorum tabiBebek gibi bakıyosundur şimdi çekilmezdir
Seninnn armutu yerimmmmmmHahahaha anla aşkoommmm
Ama vücudum armut
Öylee tabi kuzumm veriliyor tabii şekerim olduğu için kilo almamam gerektiğini söyledi doktor yoksa hiç kiloya takan birinsan değilimdirr bu gidişle doğumdan sonra 60 şa düşerim herhalde bebişe bakmaktanAnladım beybisiiiii aman kızımıza iyi bak canın ne isterse ye aşkom doğum sonrası kilolar veriliyormuş oyle diyorlar beybisiiiii
Hahahaha girdim buraya yazacaktım kociş geldi yemek hazırlıyorum
Buralardayım kuzuşFatmaaa bugün iptal galiba
Mucize ha suphanallah insallah kucagina aldigin gunleride göreceksin allahin izniyleÖyle ediyorumm mesela 6buçuk 7 gibi yemek yiyorum saglam yiyorum acıkmıyim diye sonra 9 10 gibi de acıksamda ceviz yiyorum iştahımı kapatsın diye 12 de zaten yatış benim bazen 1 2 gibi telefona bakarsam süruyor okadar yatakta
Evetttt ondan yana demekkii ben almıyorum bebiş alıyorr kilo teşekkür ederiim canım benimm
Amiinn kuzumm Mucize oldu benim için mervoş düşüğüm kesindi benim ama cok güçlü benim kızım
Yaaa öyle tabiii adam nazara geldi hepten nolduki ama böyle sakat kaldıYok ya çokta üstüne düşmüyorum ama ayağı kötü o yüzden biraz ilgileniyorum tabi
Oooyyyyy sevgi pıtırcuğummm ballulokmammmSeninnn armutu yerimmmmmm
Ah kuzum aman şeker varsa dikkat et kuzumm tabiii hamur işleri tatlılar uzak dur aşkommmm aman siz iyi olunÖylee tabi kuzumm veriliyor tabii şekerim olduğu için kilo almamam gerektiğini söyledi doktor yoksa hiç kiloya takan birinsan değilimdirr bu gidişle doğumdan sonra 60 şa düşerim herhalde bebişe bakmaktan
Oooo once kocana git kuzu yemeğini ye çayını damla toton koltuğu bi görsün ne zaman istersen yazHahahaha girdim buraya yazacaktım kociş geldi yemek hazırlıyorum
Buralardayım kuzuş
Aminn kuzumm cümlemizee inşaallahhMucize ha suphanallah insallah kucagina aldigin gunleride göreceksin allahin izniyle
Yaaaaaa güzel hamişimm benimmmmYaaa öyle tabiii adam nazara geldi hepten nolduki ama böyle sakat kaldı
Oooyyyyy sevgi pıtırcuğummm ballulokmammm
Ben şokkFatmaaa bugün iptal galiba
Ah kolay gelsin aşkommmmmmHahahaha girdim buraya yazacaktım kociş geldi yemek hazırlıyorum
Buralardayım kuzuş
Ben şokk
Aynenn aşkoomm bi bugün yedim oda çok ince açtığım için resmen ıspanağı yemişim gibi olduAh kuzum aman şeker varsa dikkat et kuzumm tabiii hamur işleri tatlılar uzak dur aşkommmm aman siz iyi olun