- 25 Ağustos 2019
- 61.112
- 114.038
- 698
- 30
Balluukklaarrr yaaa uyuyolarmı paçiiiiÖptüm canom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle oldu galiba yaa kuzuuBas gaza aşkım bas gaza
Het Allahm yaaa üzüntüden çıkmıştır
Bi da üzülmek yohBalluukklaarrr yaaa uyuyolarmı paçiiii
Öyle oldu galiba yaa kuzuu
Afiyet olsun canım bende içiyorum temizlik yapacağım kalkasım yokEki Görüntüle 3008144
Biraz iştahsizim cay icmeye firsat buldum çay iciyorum kuzum regl olacagim sanirim
Hormonlar sebepsiz ağlatıyor canım. uçuk dışarıya vurumun sonucu. Allah tüm hastalara şifa versin.Vallaha abla bak buzaman 1 hafta karantinaçok iyi buzaman zaten grip gibi yaşıyorsun sen benim 15 gün karantinazamanını görr yeni çıkmıştı korona ozaman olmuştuk neye ugradığımızı şaşırdık napıcağıımızı bilmiyorduk ama genede meyveyle sebzeyle zencefillerle atlattık çok şükürr
Iyiyimm bende dün bi ağlamaklı bi modundaydım ama niye ağladım bilmemm ensonda ufacık bi ucuk çıktı duduşumdan
Nesekii abartılcak birşey olmadı amin ablammHormonlar sebepsiz ağlatıyor canım. uçuk dışarıya vurumun sonucu. Allah tüm hastalara şifa versin.
modum düştü bi andaBas gaza aşkım bas gaza
Het Allahm yaaa üzüntüden çıkmıştır
Noldu leeennnmodum düştü bi anda
hormonlarım alt üst jou bi anda gülüyorum sonra bakıyorum modum düşmüş. geliyiler banaNoldu leeennn
Amaannn havadandırr o beaa kuzuu havalarr da bi tuğaf bi öyle bi böyleehormonlarım alt üst jou bi anda gülüyorum sonra bakıyorum modum düşmüş. geliyiler bana
Nolduuu yaaaqqmodum düştü bi anda
hahahaha dışarı çıkmak istiyorrruuuumAmaannn havadandırr o beaa kuzuu havalarr da bi tuğaf bi öyle bi böylee
kafamda deli sorular emeeen bi an içime hüzün çöktü ama geçer birazdan kuzumNolduuu yaaaqq
Cikarsın akşama iş çıkışı olmadı cama çık derin bi oksijen alhahahaha dışarı çıkmak istiyorrruuuum
kıs burda cam falan yok ki yani varda açılan camlardan değilCikarsın akşama iş çıkışı olmadı cama çık derin bi oksijen al
Oyyy oyyy işyerlerini oyle etmişlerkii millet dışarı bakmasında pc başında otursun der gibikıs burda cam falan yok ki yani varda açılan camlardan değil
sorma öleceğiz burdaOyyy oyyy işyerlerini oyle etmişlerkii millet dışarı bakmasında pc başında otursun der gibi
Amaçlarıda o zatennsorma öleceğiz burda
sonunda bizAmaçlarıda o zatenn
Hayat işte canım akşama yemeğin varmısonunda biz