• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anteplililili Anteplililili buarada sen kaç kiloyla kaldın az kikon varsa senin icin sıkıntı olmaz benim biraz olduğu için bide şeker olunca mecbur dikkat etmeye çalışıyorum🥰
Canim ben kizima 70 le kalmistim 92 kiloyla dogurdum simdi bunda 68 le kaldim fakat boyum 170 oldugu icin herkes nasik zayif duruyordun diyordu ki pat diye tekrar hamile kaldim simdi yine en az 20 kg alirim diye dusunuyorum bakalim dikkat etmiyorum pek senin gibi etsem iyi olur tabi :olamaz: :olamaz:

Canim ben kizima 70 le kalmistim 92 kiloyla dogurdum simdi bunda 68 le kaldim fakat boyum 170 oldugu icin herkes nasik zayif duruyordun diyordu ki pat diye tekrar hamile kaldim simdi yine en az 20 kg alirim diye dusunuyorum bakalim dikkat etmiyorum pek senin gibi etsem iyi olur tabi :olamaz: :olamaz:
Yaaa doktorun birşey demiyorsa sendede problem yoksa yee tabii feda olsunnn mervoşum😍 170 boyla o kilo gayet güzel kurtarıyosun vallahaa all gitsin 😂

Yok kuzum yaaa yarın yapacağım hahahahahaha :KK70::KK70::KK70::KK70: eşime kalsa hergün yap ama ben yapmıyorum:KK20::confused::confused::p:p
Hahahaha evett yarın sorcaktım aslında ama belki dayanamamışsındır diye sorem dedim :D
Senle aramızda kaç saat var sende amerikada oturuyodun dimi

Aynenn aşkoomm bi bugün yedim oda çok ince açtığım için resmen ıspanağı yemişim gibi oldu😁
Sende iyii oll bitanemm
Ohhhh afiyet olsun kuzum arada ödüllendir tabi kendini :anne: ah iyiyim aşkommm bomba gibiyim şükürler olsun bugün :nazar::KK49:

Yaaa doktorun birşey demiyorsa sendede problem yoksa yee tabii feda olsunnn mervoşum😍 170 boyla o kilo gayet güzel kurtarıyosun vallahaa all gitsin 😂
Valla yiyomm gidiyo kuzumm emzirnce veririm nasilsa denedim veriliyorr sende emzirisin bebeni bol bol veririsin insallah cok takma dogum yapinca nasik veririm diye veriliyo valla😍😍

Valla yiyomm gidiyo kuzumm emzirnce veririm nasilsa denedim veriliyorr sende emzirisin bebeni bol bol veririsin insallah cok takma dogum yapinca nasik veririm diye veriliyo valla😍😍
Yokk beee takmıyorumm hiç vallahaa hamileykende hep yemek istedim ama şekerim çıkınca mecbur dikkat ediyorum ne edemm
Hahahah bugidişle böyle gidersem ben doğurdukran sonrada bi 60şa düşerim herhalde 🤣🤣

Yokk beee takmıyorumm hiç vallahaa hamileykende hep yemek istedim ama şekerim çıkınca mecbur dikkat ediyorum ne edemm
Hahahah bugidişle böyle gidersem ben doğurdukran sonrada bi 60şa düşerim herhalde 🤣🤣
Çok veriliyormuş bebeğim aynen düşersin valla :KK28::KK24:

Back