hahaha hadi ya1 doz da 10 gün önce geldi 2. Doz da 10 gün gecikti 3. Doz daha olmadım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha hadi ya1 doz da 10 gün önce geldi 2. Doz da 10 gün gecikti 3. Doz daha olmadım![]()
sonra ona da geçsinHerife öptür geçer![]()
Zabaaağnan daha güzel olurUlannnn öyle diceğini aklıma geçtiydi hahahaha sabahın köründe işten geldi herifum uyuyoaklımada gelmedi bende o ara uyuyodum şini uyandım uyandımı öptürürümmm
![]()
O da onunkini öpsünsonra ona da geçsin![]()
Oooo denerimm ama önce kocişe öptürimm olar mıAaaahhhh kuzum hamişimm hormonlar dan şey yap varsa tahta kaşık varsa ateşte dokundurabildiğin sıcaklıkta olsun dudağına 2 3 kere değdir uçuğa oda çok iyi geliyor direk sönüyor bebek
Hahahaha uyandıracam dicek manyah karıZabaaağnan daha güzel olur![]()
Valla ben doktoruma sordum Türkiye de olana böyle şeylerin olduğunu 3 4 aya düzeleceğini söylemişti kuzum aşıdan olabilir bende olmuştu çünkühahaha hadi yabelirtilerim var kaç gündür ama hala olamadım ondan mı acaba diyorum bilemedim
![]()
Hamur yaptim sabah sabah bugün su böreği açacagimOoyyy napiyin güzelimm![]()
ahahahah öyle sürüp gitsinO da onunkini öpsün![]()
UyandırHahahaha uyandıracam dicek manyah karı![]()
Vallahaa ben bile 2 aşı olduğumda hiç gecikmedi aksine regl oldum düzene soktu yaa sanmıyorum aşıyı karıştırma bencekızlar ya bişi soracağımdır. 3.aşıdan sonra regl döneminizde bir gecikme yaşandı mı acaba yani böyle bir şey duydum da doğruluk derecesi nedir bilemiyorum![]()
hormonları da nasıl etkiliyor demekValla ben doktoruma sordum Türkiye de olana böyle şeylerin olduğunu 3 4 aya düzeleceğini söylemişti kuzum aşıdan olabilir bende olmuştu çünkü![]()
Kız olmaz yazıkkkk adama da geçirmeOooo denerimm ama önce kocişe öptürimm olar mı![]()
Sen yine de bir hekime danış kuzumhahaha hadi yabelirtilerim var kaç gündür ama hala olamadım ondan mı acaba diyorum bilemedim
![]()
ben evlendim bütün hormonlarımın dengesi şaştıVallahaa ben bile 2 aşı olduğumda hiç gecikmedi aksine regl oldum düzene soktu yaa sanmıyorum aşıyı karıştırma bence
bi kaç gün daha olmazsam sorarım kuzumSen yine de bir hekime danış kuzum
Hahahahaha ben de ne çıkarsa onada çıkacak NOKTAKız olmaz yazıkkkk adama da geçirmeama dersen benim acım onun acısı olsun o zaman öptürrrr
![]()
Hele helee geldi dondurmacıUyandır![]()
Evet bende çok şaşırmıştım yaaa ve de burda da çok okudum adet gecikmeleri olduğunu vs.hormonları da nasıl etkiliyor demeksağol canım benim bilgilendirdiğin için
![]()
ahahahaha bizce güzel de onlarca güzel mi bilmiyorumne güzel işte