- 25 Ağustos 2019
- 61.112
- 114.046
- 698
- 30
Aynennn oda meburen yaa benim bi gömlek birsürüde varr idsre ediyor kotu giyiyo okadarSürekli kumaş pantolon gömlek giydiği için mecburen yapıom elço
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynennn oda meburen yaa benim bi gömlek birsürüde varr idsre ediyor kotu giyiyo okadarSürekli kumaş pantolon gömlek giydiği için mecburen yapıom elço
Teşekkür ederim canım. İlk üç gün zordu. Geçti gitti şükür.Aaa çok geçmiş olsun ablacım
Kanamam la kuzum hatta anlattım burda görmedin galibahmmm peki sen hamile olduğunu nasıl anladın bebişim?
Evett kuzum aslında mucize oldu
Ben 2 buçuk sene için 2aşılama ve klomen yaptım ama ne yazıkki olumsuz oldu neysekii aradan 8 ay gectii bende dedim eylülde güzelce çalışalım herzaman ki çalıştığımız gibiydi nese en sonda oldu oldu olmadı artık tüpe gidicem ama hiç içimdende gelmiyodum iğne yemeğede gözümde kesmiyordu hiç neoluysa ben reglimde 5 gün önc eerken oldum sanıyorum ki enfeksiyondan sebeptir enfeksiyon geçirdim baya hastanelik oldum adet düzeldii bide o ay nisanda korona olduğum dan berii reglim çok düzensizdii 4 ayda 2 regl görüyordum nese ben erken oldum ama bildiğin regl oldum ben ensonda 2 ve 3günde kahverengileşti bianda aslada öyle olmazz genede 3cü günden sonra olur dedim test yapıyim ama sanmıyorum yani hiç umudum yokkiiii bi yaptım kii hamileymişimm ben şok geçirdim elim ayağım boşaldı nese bianda foşur foşur kanama geçirdim ama yok böyle birşey bide ağrım çok oldu allahtan eşimde evdeydi
Meğersemdüşük ediyormuşum kese etrafımda çok kanamam vardı doktor emindi ama umudum vardı ignelerle derken kalbinide duyduktan sonra artık mucize oldu benim için bide regl gibi yaşadım nebileyim hamileyim
Çok şükür ablacımTeşekkür ederim canım. İlk üç gün zordu. Geçti gitti şükür.
oooo seninki çok değişik olmuş kuzummm. bunu görmemiştim ben nasıl bir mucize işte di mi?Kanamam la kuzum hatta anlattım burda görmedin galiba
Tabiii allahh işte tutunacağı varsa saglıklıysa tutunuyo yoksa çoktan düşmüştüepeyde kanama geçirdim daha iğne veya doktora gitmedenoooo seninki çok değişik olmuş kuzummm. bunu görmemiştim ben nasıl bir mucize işte di mi?
oyyy kıyamam sana canım benim neyse ki geçmiş gitmiş. sana çok güçlü bir kız geliyor desene. güçlüymüş kızımız ki tutunmuşTabiii allahh işte tutunacağı varsa saglıklıysa tutunuyo yoksa çoktan düşmüştüepeyde kanama geçirdim daha iğne veya doktora gitmeden
Vallaha abla bak buzaman 1 hafta karantinaçok iyi buzaman zaten grip gibi yaşıyorsun sen benim 15 gün karantinazamanını görr yeni çıkmıştı korona ozaman olmuştuk neye ugradığımızı şaşırdık napıcağıımızı bilmiyorduk ama genede meyveyle sebzeyle zencefillerle atlattık çok şükürrTeşekkür ederim canım daha iyiyim. Gün sayıyorum mapusluk zor geçiyor. İnsanlarin selameti için katlaniyorum mecbur. sen nasılsın kuzum
He kız öyle olduoyyy kıyamam sana canım benim neyse ki geçmiş gitmiş. sana çok güçlü bir kız geliyor desene. güçlüymüş kızımız ki tutunmuş
Nerdeeee leennn hahahaha genemi geldii hay allahımm anlamayyy yaa bide 20 yaşında diyorum strest edersen hepten gecikir reglkıs jou bizim kız yine gelmiş
bakman lazımHe kız öyle oldu
Nerdeeee leennn hahahaha genemi geldii hay allahımm anlamayyy yaa bide 20 yaşında diyorum strest edersen hepten gecikir regl
Bana gelmefş nasılsın ne yapıyorsun bebeişler ne durumda
Beceremedim uşenmede bi bak hele kopyala yapistirimaYok canım
Oooyyyy bende daha yeni hazırlıyorum kahvaltıEki Görüntüle 3008144
Biraz iştahsizim cay icmeye firsat buldum çay iciyorum kuzum regl olacagim sanirim
Günaydinnn canim❤❤Jou
@karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
Efenin_Annesi
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@tiniminihaniim
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@N u r
@Kahve __Kokusu
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedinick
@Hogwartss
@Bir mucize
@Mervveeee
@cevizli tarcinli kek
GÜÜÜÜNNAAAAAYDIINN
Tembel hamiş seniiOooyyyy bende daha yeni hazırlıyorum kahvaltı
Anca uyandım kalktım lenn 10da uyandım amaa yataktan 11de kalktım şinii yımırtam haşlanıyoreeeTembel hamiş senii
ben yaşamadımkızlar ya bişi soracağımdır. 3.aşıdan sonra regl döneminizde bir gecikme yaşandı mı acaba yani böyle bir şey duydum da doğruluk derecesi nedir bilemiyorum