• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cilgin-smiley-hareketli-resim-0032.gif

Durum bu
ahahahah bana gönder onları sen 😂

Gercekten mucize olmus annesi yasadim ben dusuk yaptim ikizlerimdem önce yine ikiz gebelikti olmadi yiyecek ekmkleri yokmus dedik uzulduk mu fazlasiyla ama rabbim yine ikiz nasip etti sag sağlim cikmadik candan ümit kesilmezmis hayirlisi ile de bi dogumunu yap insallah derin bir oh cekersin onceki dusuk olunca benim de baya syresli gecyi tuvalette korkarak gidiyodum ama rabbim ol dedikten sonra hic nir sey engel degil kuzum guzel gecir mucizenle tum zamanini aglaya aglaya da aglak etme bebisini isim dusundun mu
Ooyyy aynenn geçmiş olsun kuzuu ama doktor bile beklemiyodu sağlıkliysa tutunuyo değilse olmuyo rabbim genede ol der ve olurr baldan tatlı gene nasip etmiş sana allah bağışlasın ömürleri hep sağlıklı huzurlu edepli bol kazançları olsun
Hassasım canım zaten hassastım😀 hamile kaldım hepten fena oldum o kanama işi çok fena çok kötü birşeyy rabbim kimseye yaşatmasın bu kanama işi ben bile korkarak gidiyodum tuvalete geçti bittii çok şükür 💜 düşündük kuzum almira olcak🥰

Back