- 25 Ağustos 2019
- 61.375
- 115.088
- 698
- 31
Oooo o bendede olduu kuzuu gerçekten ilişki regl ini şasırtıyor hormonlar değişiyor ee bide kadın oldun artıkben evlendim bütün hormonlarımın dengesi şaştıvücudum neye uğradığını şaşırdı sanırım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo o bendede olduu kuzuu gerçekten ilişki regl ini şasırtıyor hormonlar değişiyor ee bide kadın oldun artıkben evlendim bütün hormonlarımın dengesi şaştıvücudum neye uğradığını şaşırdı sanırım
![]()
Kız çok fenasınnn heeeeeHahahahaha ben de ne çıkarsa onada çıkacak NOKTAneysekii öyle abartılcak gibi ucuk çıkmadı etinden şişmiş gibi halii sadece
Hele helee geldi dondurmacı![]()
Güzel olmak zorundaahahahaha bizce güzel de onlarca güzel mi bilmiyorum![]()
Ben ne yaptım
Minikkuşuuuummmmm ooyyhhhh napiyosunBen ne yaptım![]()
Vallah yakıyor hafta 2 okuyor illakiMinikkuşuuuummmmm ooyyhhhh napiyosunhele helee azcık ütü yapmayı kes birazz elektrik tavan ediyor en çok yakanda oymuş haa ona göre kocana öyle dede
![]()
Belkide ondan bana az geliyo elektrik kızzzVallah yakıyor hafta 2 okuyor illakibu ay çokmharcamadım bakalım ne olacak
![]()
Tamamm bebişim özletmeeBeybiler ben gideyim sonra gelirim görüşürüz kızlar![]()
Sevmedim bu işi. ne güzel düzenli düzenli gidiyorduOooo o bendede olduu kuzuu gerçekten ilişki regl ini şasırtıyor hormonlar değişiyor ee bide kadın oldun artıkbuyüzden herkes evlenince reglim niye böyle oldu onceden hiç blyle olmazdı diyolar aksine iliski olunca bazen şaşırma oluyo bunlarr benimde öyle oldu
Haaahhh bendede oluyodu o hatta göğsümden anlardım regl olacağımı ama oda kayboldu heptenSevmedim bu işi. ne güzel düzenli düzenli gidiyordubirde mesela benim sancım olduğunda o gün regl olurdum şimdi öncesinde çekiyorum olmuyorum
![]()
güzel şeyler bunlarGüzel olmak zorunda![]()
Sürekli kumaş pantolon gömlek giydiği için mecburen yapıom elçoBelkide ondan bana az geliyo elektrik kızzz
Ütü ayda bikez ettiğim varr![]()
güzel şeyler bunlarsarılmak öpüşmek mıç mıç olmak falan bayılıyom
![]()
hmmm peki sen hamile olduğunu nasıl anladın bebişim?Haaahhh bendede oluyodu o hatta göğsümden anlardım regl olacağımı ama oda kayboldu hepten![]()
Günaydın canımJou
@karamel Latte
Minnosprenses
Noisy Girl
@sebbo
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@tiniminihaniim
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@N u r
@Kahve __Kokusu
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedinick
@Hogwartss
@Bir mucize
@Mervveeee
@cevizli tarcinli kek
GÜÜÜÜNNAAAAAYDIINN![]()
Aaa çok geçmiş olsun ablacımGünaydın canımSağlıklı günleriniz olsun.
Ben karantinadayim. Bugün beşinci günüm.
Yanlışşıkla oldu zar