• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben evlendim bütün hormonlarımın dengesi şaştı 😂 vücudum neye uğradığını şaşırdı sanırım 😂
Oooo o bendede olduu kuzuu gerçekten ilişki regl ini şasırtıyor hormonlar değişiyor ee bide kadın oldun artık 😀buyüzden herkes evlenince reglim niye böyle oldu onceden hiç blyle olmazdı diyolar aksine iliski olunca bazen şaşırma oluyo bunlarr benimde öyle oldu

Hahahahaha ben de ne çıkarsa onada çıkacak NOKTA 😄 neysekii öyle abartılcak gibi ucuk çıkmadı etinden şişmiş gibi halii sadece

Hele helee geldi dondurmacı😄
Kız çok fenasınnn heeeee:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

He 😂😂

cadi-smileyi-hareketli-resim-0007.gif
Ben ne yaptım 😥

Oooo o bendede olduu kuzuu gerçekten ilişki regl ini şasırtıyor hormonlar değişiyor ee bide kadın oldun artık 😀buyüzden herkes evlenince reglim niye böyle oldu onceden hiç blyle olmazdı diyolar aksine iliski olunca bazen şaşırma oluyo bunlarr benimde öyle oldu
Sevmedim bu işi. ne güzel düzenli düzenli gidiyordu 😂 birde mesela benim sancım olduğunda o gün regl olurdum şimdi öncesinde çekiyorum olmuyorum 🙄

Sevmedim bu işi. ne güzel düzenli düzenli gidiyordu 😂 birde mesela benim sancım olduğunda o gün regl olurdum şimdi öncesinde çekiyorum olmuyorum 🙄
Haaahhh bendede oluyodu o hatta göğsümden anlardım regl olacağımı ama oda kayboldu hepten 😆

Back