bir mucizee böyle oldu kuzum

yaanii doğru bi karar yerim kıs seni

geçecek canım geçecek bağışıklığını güçlü tut yeter amin kuzum aminnnn. bu hastalıklar geçsin bitsin artık
İnşallah birgün bitecek bakalım ne kadar ilaç varsa içiyorum çok şükür iyiyim 2 doz aşım vardı belki ondan ağır geçirmiyorumdur diye düşünüyorum

Hadi yaaaa
Çok geçmiş olsun kuzum çabucak atlatırsın inşallah
Artık grip kalmadı varya çünkü grip soğuk algınlığı diye gitsen korona diyorlar ben anlamadım
Sağol aşkommm Allah razı olsun geçecek inşallah bomba gibiyim iyiyim Allah'a şükür ağrım sızım yok bir burnum sıkıntılı kapanıp açılıyor onuda spreyle hallediyorum yoksa geri kalan herşey süper gerçekten kalmadı ben Gripim sandım öylesine yaptım testi temkinli olurum diye pozitif

Vick sür burnun açılır hemen sirke ile gargara yap öldür onlarısonra turşu falan ye bol bol sonra nane limon ayva kış çayı ilaç kullanmadan geçsin inşallah

Vick sür burnun açılır hemen sirke ile gargara yap öldür onlarısonra turşu falan ye bol bol sonra nane limon ayva kış çayı ilaç kullanmadan geçsin inşallah
Allah ne verdiyse probiyotik olan herşeyi yiyorum içiyorum özellikle C vitamini kuzum bitki çayları da içiyorum o Vicks deneyeyim beybisi inşallah canım çabucak geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…