- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.986
- 498
Vallaha mıVallahaa aynı ben gibi yaşıyorsunn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallaha mıVallahaa aynı ben gibi yaşıyorsunn
Allahh sizede nasip etsin bitanemm canım benimmDoğru alışma evresi anneliği yeni öğrenicrksin falan aman sen halledersin kuzu yaa
Bende de oyle ful grip burnum tıkalı ağzım açık uyurdumm ee busefer ağzım kururduu ayyVallaha mı
Oh çok iyi canım bende 2 hafta önce atlattım baya ağırdı konuşurken nefesim bile yetmemeye başlamıştı. Sonra alerji ilacım vardı geçen yılda bu aylarda faranjit olmuştum doktor vermişyi. O ilacı içtim toparladım vallaÇok şükür iyiyim kuzum teşekkür ederim tek şikayetim şuan burnum çok tıkanmış gibi onuda spreyle hallediyorum kuru öksürük vardı gitti şurup kullandım bol bol c vitamini alıyorum hergün 2 kez kuzum pastiller bitki çayları falan şükürler olsun çok iyiyim ne eklem ağrım var ne ateşim ilk gece biraz ateş olmuştu gripteki gibi şuanda oda yok bomba gibiyim
Yaaaaaaa çok AminnnnnnnnAllahh sizede nasip etsin bitanemm canım benimm
İnşallah canım benimAllahh sizede nasip etsin bitanemm canım benimm
Aynen vallaha ilk boğazdan yakaladı benide boğazda kuruluk sonra öksürük en son burun bazen akıyor bazen tıkanıyor ne biçim anlamadım gitti aynen bende sen gibi olmuşum hamişBende de oyle ful grip burnum tıkalı ağzım açık uyurdumm ee busefer ağzım kururduu ayy
Yaaaaaaa çok Aminnnnnnnn
Çoookkk cok amiiinnnİnşallah canım benim
Ay canım ya geçmiş olsunnn sana da Allah bir daha yaşatmasın iyi olmana çok sevindim canımOh çok iyi canım bende 2 hafta önce atlattım baya ağırdı konuşurken nefesim bile yetmemeye başlamıştı. Sonra alerji ilacım vardı geçen yılda bu aylarda faranjit olmuştum doktor vermişyi. O ilacı içtim toparladım valla
Ay birde ilaçlar çok uyutuyor ya deli gibi uyuyorumBende de oyle ful grip burnum tıkalı ağzım açık uyurdumm ee busefer ağzım kururduu ayy
Ay birdaha uğramasın canım hiçbirimize ya. Sen yinede bol bol vitaminlenAy canım ya geçmiş olsunnn sana da Allah bir daha yaşatmasın iyi olmana çok sevindim canım
Evettt vallahaa iyi o zamann ama benim tat ve kokumda gitmistim 1 hafta kafayı yedim ağladım çok kötü birşeyy bide çay yapınca çayı yakmışım unutmuşum koku alamiyorum yanii nerden anlıcam ama grip oluncada kokun giderya aynı oyle olmuş hamileliktedede grip oldum ben bağışıklık düşüyor çünkü o zamandada bi koku hissim gitti yanii gripte zaten oluyoAynen vallaha ilk boğazdan yakaladı benide boğazda kuruluk sonra öksürük en son burun bazen akıyor bazen tıkanıyor ne biçim anlamadım gitti aynen bende sen gibi olmuşum hamiş
Aynen canım bol bol vitamin almaya çalışıyorum Rabbim dermansız hastalık vermesin gelip geçecek inşallahAy birdaha uğramasın canım hiçbirimize ya. Sen yinede bol bol vitaminlen
Oohhhh miss gibiiiAy birde ilaçlar çok uyutuyor ya deli gibi uyuyorum
Ah kıyamam sana ya işte vücut direnci önemli çiçeğim ah çayı da yakmış kıyamam sana doğru nerden anlıcaksın ki kesinlikle aynı grip gibi bende de koku bir gidiyot bir geliyor oda burun açılıp kapandığı için tat da fazla sıkıntı yok sanırım alıyorumEvettt vallahaa iyi o zamann ama benim tat ve kokumda gitmistim 1 hafta kafayı yedim ağladım çok kötü birşeyy bide çay yapınca çayı yakmışım unutmuşum koku alamiyorum yanii nerden anlıcam ama grip oluncada kokun giderya aynı oyle olmuş hamileliktedede grip oldum ben bağışıklık düşüyor çünkü o zamandada bi koku hissim gitti yanii gripte zaten oluyo
Oohhhh miss gibiii
Superr süperr gitmesin vallaha ağlarsın ymeek yapmayı unuttum resmenAh kıyamam sana ya işte vücut direnci önemli çiçeğim ah çayı da yakmış kıyamam sana doğru nerden anlıcaksın ki kesinlikle aynı grip gibi bende de koku bir gidiyot bir geliyor oda burun açılıp kapandığı için tat da fazla sıkıntı yok sanırım alıyorum
Valla gitmesin ağlarımSuperr süperr gitmesin vallaha ağlarsın ymeek yapmayı unuttum resmen
Gelir geilrr giderse merak etmeValla gitmesin ağlarım