• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelir geilrr giderse merak etme 🤣
Hadi iyi uykularr beybitoo bende uyicamm 🥰
İlla birgün geliyor sıkıntı yok giderse de çok moral bozucu 🤣🤣🤣 gripken bile insan kötü hissediyor kendini algılama 0 🥲 iyi uykular hamişimm Allah rahatlık versin öptüm çok 😍🥰💜🌺💐🐣

Ah canım benim o kadar haklısın ki

Kuzum bu ay amcami koronadan kaybettik
Peşinden büyükbabam koronadan hastanede yattı ankara'dayiz ya hani, onun kosturmacasina girdik derken büyükbabami da koronadan çoklu organ yetmezliği ile kaybettik 😓bı hafta oldu

Hani buryaa girmiyormuydum giriyordum nadirende olsa ama akklimdan uçtu gitti yaşadığımız Pespese iki kaybimiz nedeniyle 😓😓

Doğum günün kutlu olsun çiçeğim ♥️anne olarak ilk doğum günündu 💐💐💐
canımm başınız sağolsun. rabbim sabırlar versin 😔

PCR testi çiçeğim ya ben geçen haftadan beri boğaz ağrısı vardı yanma kaşınma dedim grip oluyorum hiç olmadıydım sonra cumartesi oldu boğazlarım baya baya ağrımaya başladı hapsu hapsu dedim hep burnum yanmaya başladı pazar daha da ağırlaştı dünde baya belli etti kuru öksürük burun tıkanıklığı boğaz ağrım yok şükür arada koku alıyorum gidiyor geliyor falan dedik dur bakalım test yapalım hızlı ne çıkacak pozitif şok oldum ben öylesine yaptım ki birşey çıkmaz ama çıkarsa da temkinli oluruz diye bildiğin grip gibi septomlar şaşırdım kaldım aksine eşim de negatif :110::110::110::KK57::KK57::KK57:
canımm çok geçmiş olsun 🙄 ben de olduğumda eşim negatifti ona bulaşmamıştı ve ayrı gayrı oturmak yemek yemek uyumak zor oluyordu 😑

canımm çok geçmiş olsun 🙄 ben de olduğumda eşim negatifti ona bulaşmamıştı ve ayrı gayrı oturmak yemek yemek uyumak zor oluyordu 😑
Sağol canım teşekkür ederim biraz zorlu süreç ama olsun geçecek inşallah 🥰🥲Allah beterinden korusun canım hepimizi🤲🏻

Back