- 19 Kasım 2020
- 22.039
- 48.127
- 548
Vayy neler kaçırdım acabaBu okadar kötü değil gerçeklik var bunda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vayy neler kaçırdım acabaBu okadar kötü değil gerçeklik var bunda
Artık haydar dümen de yok buralar sürtünenler ile dolacaksen de beni seviyor musunnnnnn
başımız belada kurbiii
Bende başlıklara alıştım. Kendilerini o kadar belli ediyorlar ki acilll diye çağırıyorlar. Tamam diyorum yine bir poh yiyenhahhahh yok bu farklı bi türü artık o kadar normal geliyor ki şaşırmıyorum
Mavişim nasılsınkimler varmış kimler varmış
çok şükür iyiyim canım sen nasılsınMavişim nasılsın
ahahahahsevgi neydi mucişim, sevgi emekti emek emek gel bize yemek yiyek
seviyoruuuum seviyoruuum uleeen
ahhh ahhh bi öğrenemedik sürtünmeyiArtık haydar dümen de yok buralar sürtünenler ile dolacak
ahahahaha yine kim bilir ne haltlar yediler koştular buraya diyorumBende başlıklara alıştım. Kendilerini o kadar belli ediyorlar ki acilll diye çağırıyorlar. Tamam diyorum yine bir poh yiyen
Bende iyim canım biraz üşüttüm galiba yatıyorum bugünçok şükür iyiyim canım sen nasılsın
Az kaldı biri uygulamalı öğretecek o kadar detaylı yazmaya başladılar ki okumuyorum direkt geçiyorum o sahbeleri gözümün önünde canlansın istemiyorumahahahah
ahhh ahhh bi öğrenemedik sürtünmeyi
He bugün biri de bilgilendirme yapmış. Tamam kızlar sorun yok test yaptım negatif diye bizi de düşünüyorlar bakahahahaha yine kim bilir ne haltlar yediler koştular buraya diyorum
yaaa geçmiş olsun dikkat et canımBende iyim canım biraz üşüttüm galiba yatıyorum bugün
haahhahaha hayır birde soruyorlar cevaplara da inanmıyorlar ona tilt oluyorumHe bugün biri de bilgilendirme yapmış. Tamam kızlar sorun yok test yaptım negatif diye bizi de düşünüyorlar bak
Hiç merak edilecek bişey değil hamile olmadıgına ikna olmayan ama teste yapmayan birine laf anlatmaya çalıştıkVayy neler kaçırdım acaba
Ahahhahaha gerçekten haaaa şuraya değdi falanAz kaldı biri uygulamalı öğretecek o kadar detaylı yazmaya başladılar ki okumuyorum direkt geçiyorum o sahbeleri gözümün önünde canlansın istemiyorum
Öfffff anlatıyorum anlatıyorumm anlamıyo diyorum mümkün değillAhahhahaha gerçekten haaaa şuraya değdi falan
Uyku meleğimmm oyy uyu tabii bendide uyuturduu öyle vücudunu dinlendirmiş olursunKızlar ilaçlar uyutuyor çok biraz daha uyuyup dinleneyim yine gelirim beybiler
hamilesin de tatmin olsunÖfffff anlatıyorum anlatıyorumm anlamıyo diyorum mümkün değill
Ama kıyamamm ya çok korktuuhamilesin de tatmin olsun
hahahaha bana da yazmıştı işte ben de dedim değilsin diye ama sonra bişiler daha yazdı amaaan dedim belli anlamayacak cevap vermedimAma kıyamamm ya çok korktuu
Korkutmiyim dedim içi rahatlasım diye konuştumda epeyy eneee baktım burdada bulmuş birileri aynı şey konuşmuş boşunamı dil döktüm ne