• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCR testi çiçeğim ya ben geçen haftadan beri boğaz ağrısı vardı yanma kaşınma dedim grip oluyorum hiç olmadıydım sonra cumartesi oldu boğazlarım baya baya ağrımaya başladı hapsu hapsu dedim hep burnum yanmaya başladı pazar daha da ağırlaştı dünde baya belli etti kuru öksürük burun tıkanıklığı boğaz ağrım yok şükür arada koku alıyorum gidiyor geliyor falan dedik dur bakalım test yapalım hızlı ne çıkacak pozitif şok oldum ben öylesine yaptım ki birşey çıkmaz ama çıkarsa da temkinli oluruz diye bildiğin grip gibi septomlar şaşırdım kaldım aksine eşim de negatif :110::110::110::KK57::KK57::KK57:
bir mucizee bir mucizee böyle oldu kuzum :KK12::olamaz::olamaz:

yaanii doğru bi karar 😂😂😂 yerim kıs seni 🥰

geçecek canım geçecek bağışıklığını güçlü tut yeter 😍 amin kuzum aminnnn. bu hastalıklar geçsin bitsin artık
İnşallah birgün bitecek bakalım :işsiz: ne kadar ilaç varsa içiyorum çok şükür iyiyim 2 doz aşım vardı belki ondan ağır geçirmiyorumdur diye düşünüyorum 🥲

Hadi yaaaa😱
Çok geçmiş olsun kuzum çabucak atlatırsın inşallah 🤲🏻
Artık grip kalmadı varya çünkü grip soğuk algınlığı diye gitsen korona diyorlar ben anlamadım🤕
Sağol aşkommm Allah razı olsun geçecek inşallah bomba gibiyim iyiyim Allah'a şükür ağrım sızım yok bir burnum sıkıntılı kapanıp açılıyor onuda spreyle hallediyorum yoksa geri kalan herşey süper :rapci::cool::cool: gerçekten kalmadı ben Gripim sandım öylesine yaptım testi temkinli olurum diye pozitif :KK57::KK57::mad::mad::confused::confused::rolleyes::rolleyes:

Sağol aşkommm Allah razı olsun geçecek inşallah bomba gibiyim iyiyim Allah'a şükür ağrım sızım yok bir burnum sıkıntılı kapanıp açılıyor onuda spreyle hallediyorum yoksa geri kalan herşey süper :rapci::cool::cool: gerçekten kalmadı ben Gripim sandım öylesine yaptım testi temkinli olurum diye pozitif :KK57::KK57::mad::mad::confused::confused::rolleyes::rolleyes:
Vick sür burnun açılır hemen sirke ile gargara yap öldür onları🔪🔪🔪sonra turşu falan ye bol bol sonra nane limon ayva kış çayı ilaç kullanmadan geçsin inşallah 🤗🤗

Vick sür burnun açılır hemen sirke ile gargara yap öldür onları🔪🔪🔪sonra turşu falan ye bol bol sonra nane limon ayva kış çayı ilaç kullanmadan geçsin inşallah 🤗🤗
Allah ne verdiyse probiyotik olan herşeyi yiyorum içiyorum özellikle C vitamini kuzum bitki çayları da içiyorum o Vicks deneyeyim beybisi inşallah canım çabucak geçecek:KK36::KK37::KK33:

Ben de seni kiiii😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
15048b8fbc47e659ee3543adb8795445.jpg

Back