- 12 Mart 2020
- 9.741
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.789
- 298
Sana noldu lenoşSağol canım teşekkür ederim biraz zorlu süreç ama olsun geçecek inşallah Allah beterinden korusun canım hepimizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana noldu lenoşSağol canım teşekkür ederim biraz zorlu süreç ama olsun geçecek inşallah Allah beterinden korusun canım hepimizi
Kuzum benim covid olmuşum benSana noldu lenoş
bir mucizee böyle oldu kuzumPCR testi çiçeğim ya ben geçen haftadan beri boğaz ağrısı vardı yanma kaşınma dedim grip oluyorum hiç olmadıydım sonra cumartesi oldu boğazlarım baya baya ağrımaya başladı hapsu hapsu dedim hep burnum yanmaya başladı pazar daha da ağırlaştı dünde baya belli etti kuru öksürük burun tıkanıklığı boğaz ağrım yok şükür arada koku alıyorum gidiyor geliyor falan dedik dur bakalım test yapalım hızlı ne çıkacak pozitif şok oldum ben öylesine yaptım ki birşey çıkmaz ama çıkarsa da temkinli oluruz diye bildiğin grip gibi septomlar şaşırdım kaldım aksine eşim de negatif
yaanii doğru bi karar yerim kıs seniAsaffshjkçok iyi
Tamam pes ettim
geçecek canım geçecek bağışıklığını güçlü tut yeter amin kuzum aminnnn. bu hastalıklar geçsin bitsin artıkSağol canım teşekkür ederim biraz zorlu süreç ama olsun geçecek inşallah Allah beterinden korusun canım hepimizi
Hadi yaaaabir mucizee böyle oldu kuzum
Abla yaaaayaanii doğru bi karar yerim kıs seni
geçecek canım geçecek bağışıklığını güçlü tut yeter amin kuzum aminnnn. bu hastalıklar geçsin bitsin artık
ablan kurban olsun sana bebekim guzummm valla seni görmedim falan ama çok sevdim kıs seniAbla yaaaa
İnşallah birgün bitecek bakalım ne kadar ilaç varsa içiyorum çok şükür iyiyim 2 doz aşım vardı belki ondan ağır geçirmiyorumdur diye düşünüyorumyaanii doğru bi karar yerim kıs seni
geçecek canım geçecek bağışıklığını güçlü tut yeter amin kuzum aminnnn. bu hastalıklar geçsin bitsin artık
Sağol aşkommm Allah razı olsun geçecek inşallah bomba gibiyim iyiyim Allah'a şükür ağrım sızım yok bir burnum sıkıntılı kapanıp açılıyor onuda spreyle hallediyorum yoksa geri kalan herşey süper gerçekten kalmadı ben Gripim sandım öylesine yaptım testi temkinli olurum diye pozitifHadi yaaaa
Çok geçmiş olsun kuzum çabucak atlatırsın inşallah
Artık grip kalmadı varya çünkü grip soğuk algınlığı diye gitsen korona diyorlar ben anlamadım
3 ü neden olmadın sen canım? evet aşılar işe yarıyor kesinlikleİnşallah birgün bitecek bakalım ne kadar ilaç varsa içiyorum çok şükür iyiyim 2 doz aşım vardı belki ondan ağır geçirmiyorumdur diye düşünüyorum
Ben de seni kiiiiablan kurban olsun sana bebekim guzummm valla seni görmedim falan ama çok sevdim kıs seni
3. Doz olacağız ama daha 2 ayı var aşıları geç olduk biz3 ü neden olmadın sen canım? evet aşılar işe yarıyor kesinlikle
Vick sür burnun açılır hemen sirke ile gargara yap öldür onlarısonra turşu falan ye bol bol sonra nane limon ayva kış çayı ilaç kullanmadan geçsin inşallahSağol aşkommm Allah razı olsun geçecek inşallah bomba gibiyim iyiyim Allah'a şükür ağrım sızım yok bir burnum sıkıntılı kapanıp açılıyor onuda spreyle hallediyorum yoksa geri kalan herşey süper gerçekten kalmadı ben Gripim sandım öylesine yaptım testi temkinli olurum diye pozitif
Günaydın kelibikGünaydın kızlar
Allah ne verdiyse probiyotik olan herşeyi yiyorum içiyorum özellikle C vitamini kuzum bitki çayları da içiyorum o Vicks deneyeyim beybisi inşallah canım çabucak geçecekVick sür burnun açılır hemen sirke ile gargara yap öldür onlarısonra turşu falan ye bol bol sonra nane limon ayva kış çayı ilaç kullanmadan geçsin inşallah
Günaydın kuzumGünaydın kızlar
Ben de seni kiiii
hee anladım canımm böyle geçsin gitsin bir daha da olmasın inşallaaaaah3. Doz olacağız ama daha 2 ayı var aşıları geç olduk biz
Günaydınlar kelebekimGünaydın kızlar