• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaaaaaa doğru yurtdışında var öyle hızlı test ayyy çok geçmiş olsun bitanemm ama korkma bunlar hafif şeyler grip gibi atlatıcaksın hicbirşey değill ağrın varsa parol içebilirsin bogazın çok yanıyosada zencefil çayı yap mutlaka bide pastil all bogazına iyi gelirr buzaman herkes mutlaka olacak korona bende olmuştumm ama yeni çıkmiştı hatta korona düşün bilemzdik neye ugrayacağımızı şaşırdık hep ama esine iyi negatif cıkmış sana nerden gecmis olabilirki
Evet kuzum şükür evde hemen yarım saatte çıkıyor herşey ya kuzum her cuma kızlarla toplanıp kuran okuyoruz ama olsa onlarda da olurdu 2 ila 4 gün kuluçka dönemi geçen hafta eşim öyle halsiz gibi felandj grip ilaclari falan topladı hemen diyoruz belki de ondan bana geçti bilmiyoruz yoksa ben bir kizlarla görüşüyorum olsa onlarda da olurdu ay kuzim şuruplar grip ilaçları c vitaminleri bitki çayları ne varsa içiyorum iyiyim kuzim aynen grup gibi geçecek çiçeğim :KK19:

Evet kuzum şükür evde hemen yarım saatte çıkıyor herşey ya kuzum her cuma kızlarla toplanıp kuran okuyoruz ama olsa onlarda da olurdu 2 ila 4 gün kuluçka dönemi geçen hafta eşim öyle halsiz gibi felandj grip ilaclari falan topladı hemen diyoruz belki de ondan bana geçti bilmiyoruz yoksa ben bir kizlarla görüşüyorum olsa onlarda da olurdu ay kuzim şuruplar grip ilaçları c vitaminleri bitki çayları ne varsa içiyorum iyiyim kuzim aynen grup gibi geçecek çiçeğim :KK19:
Evetttt kuzumm iyi yapıyorsunn vitaminlerr şifaannn olssuunnn ooyy 😘😘😘 napcan aldın kendine şimdi karantinaya artık eşin yanaşmaz sana şini😄

Ohaaaa epeyde varmış kızzz 😄😄
Benim annemde çiçek manyağı ya çok seviyo
Ya bir seflera var. Diğerleri küçük aloevera skulent kaktüs tesbih çiceği birde dikenleri tacı var kücük kücükleri ama onların hepsini çok seviyorum 😍

Evetttt kuzumm iyi yapıyorsunn vitaminlerr şifaannn olssuunnn ooyy 😘😘😘 napcan aldın kendine şimdi karantinaya artık eşin yanaşmaz sana şini😄
İnşallah kuzum şifa olur 🥲😍😍 aldım valla hemde en güzelinden karantina 🤣🤣🤣🤣

Back