- 25 Ağustos 2019
- 61.121
- 114.088
- 698
- 30
Aaaa dimii nebileyim evde ne var ne olursa onu yiyorumBende hiç asermezdim yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa dimii nebileyim evde ne var ne olursa onu yiyorumBende hiç asermezdim yaaa
Gebelikle ilgili özelden yazsam
Olur tabiGebelikle ilgili özelden yazsam
Aaayyu canımm yaaa o uşak kıskanç çıktı heleBende surlar vahim kızım dış çıkarıyor sürekli kucağımda olmak istiyor oğlum kızımı kiskaniyor zarar veriyor sağını solunu ısırıyor evi bok goturuyo temizlik yapamiyom bunalimdayim
Hic deme anamdan emdigim süt burnum dahil vücudumdaki bütün deliklerden cikiyo yeminleAaayyu canımm yaaa o uşak kıskanç çıktı hele
Çok geçmiş olsun canım benimm
Oglan kaç yaşındakiiHic deme anamdan emdigim süt burnum dahil vücudumdaki bütün deliklerden cikiyo yeminle
Canım başın sağolsunAh canım benim o kadar haklısın ki
Kuzum bu ay amcami koronadan kaybettik
Peşinden büyükbabam koronadan hastanede yattı ankara'dayiz ya hani, onun kosturmacasina girdik derken büyükbabami da koronadan çoklu organ yetmezliği ile kaybettik bı hafta oldu
Hani buryaa girmiyormuydum giriyordum nadirende olsa ama akklimdan uçtu gitti yaşadığımız Pespese iki kaybimiz nedeniyle
Doğum günün kutlu olsun çiçeğim anne olarak ilk doğum günündu
Hangi konudaHerkese iyi akşamlar sağ olsun Jou abla bana çok yardımcı oldu ama siz de fikir verip düşüncenizi derseniz çok mutlu olurum yardım etmek isteyen olursa
Ah nickom cok üzüldüm
Başınız sağolsun rabbim sizlere yakınlarına sabır versin inşallah
Canım başın sağolsun
İYiyimCanımsınnn sen nasılsın iyimisin
Haaa neolur neolmaz diyosun gene
Eşinde iyi kaldı okadar izni varmıydı
Oooo iyimiş ya izin falannVardı vardı kuzum iznimiz bol bol.
Kullanmadiklarimiz
İYiyim
Sen nasılsın
Ağırlaşmaya başladın mı
Malum hazirana ne kaldii
CanımmmmmmAferin benim minnakima
Evet Çok akıllı zeki çalışkan bir bebesinSosyalim bende ışığı gördğ veeee çalışmalısın dedi değil mi sosyalim ASSOSyal
Iyi geceler bitanemmmİyi geceler güzeller
Başınız sağolsun Rabbim kalanlara sabır versin mekanları cennet olsunAh canım benim o kadar haklısın ki
Kuzum bu ay amcami koronadan kaybettik
Peşinden büyükbabam koronadan hastanede yattı ankara'dayiz ya hani, onun kosturmacasina girdik derken büyükbabami da koronadan çoklu organ yetmezliği ile kaybettik bı hafta oldu
Hani buryaa girmiyormuydum giriyordum nadirende olsa ama akklimdan uçtu gitti yaşadığımız Pespese iki kaybimiz nedeniyle
Doğum günün kutlu olsun çiçeğim anne olarak ilk doğum günündu