- 25 Ağustos 2019
- 61.121
- 114.088
- 698
- 30
Haaa neolur neolmaz diyosun geneİki güne doncez kuzum bilet almadım daha ama
Eşinde iyi kaldı okadar izni varmıydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haaa neolur neolmaz diyosun geneİki güne doncez kuzum bilet almadım daha ama
Burası akşam oldu orası gündüzmüLinoooşuummm yeni uyandım tavanı izliyorumm bebeğimmm sizler napıyonnnnzz kuzummmm Şimdi kalkacağım kendime zaman verdim 2 saatte bütün işler bitecek
Aşkiletaammmm en güzellerii senin olsuunn
Evett kuzum 12:02 den selamlarBurası akşam oldu orası gündüzmü
Ooo öğlen olmuş bile
Evett kuzum 12:02 den selamlar
Bazen unutuyorum işte gideyim de annemi bir arayım Jouumm gece olmadanOoo öğlen olmuş bile
Burası 20.03
Kpsss başladım da kuzumIyiyim bende aşk böceğimm buarada sosyo ders mers diyo anlamadım ben
AslaaKaytarma hıı
Hahah tamamm ara kuzuşummBazen unutuyorum işte gideyim de annemi bir arayım Jouumm gece olmadan
Eneeee kızzzzz ne araaaa başvurdunda aldın aaaa ne iyi ettinn vallahaaa ASSOSyal daha seni buralara bırakmazKpsss başladım da kuzum
Aslaa
Aferin benim minnakimaKpsss başladım da kuzum
Aslaa
Sen varyaaaaaaa seeennnnn az değilssiiinnnMinnosa verdim gazı
Ben yalnız ders mi çalışayım yani kuzu dimiSen varyaaaaaaa seeennnnn az değilssiiinnn
Hee vallahaa kızz bakk yalnız kalmamış oldun ikinizde aynı gün sınava koştur koşturrBen yalnız ders mi çalışayım yani kuzu dimi
Yok kuzum benim sınav 30 temmuz,minnoş ekimde girecekHee vallahaa kızz bakk yalnız kalmamış oldun ikinizde aynı gün sınava koştur koşturr
Aaaaa epeyde varYok kuzum benim sınav 30 temmuz,minnoş ekimde girecek
Bende hiç asermezdim yaaaTamam laviiimmm ama hiç aramıyorum genede buda iyi birşey pekde aşermiyorum ya kocam şanslı çıktı
Bende surlar vahim kızım dış çıkarıyor sürekli kucağımda olmak istiyor oğlum kızımı kiskaniyor zarar veriyor sağını solunu ısırıyor evi bok goturuyo temizlik yapamiyom bunalimdayimCok şükür canımm benimmm
Sende durumlar nasıll
Ne konuda?Herkese iyi akşamlar sağ olsun Jou abla bana çok yardımcı oldu ama siz de fikir verip düşüncenizi derseniz çok mutlu olurum yardım etmek isteyen olursa
Ah nickom cok üzüldümAh canım benim o kadar haklısın ki
Kuzum bu ay amcami koronadan kaybettik
Peşinden büyükbabam koronadan hastanede yattı ankara'dayiz ya hani, onun kosturmacasina girdik derken büyükbabami da koronadan çoklu organ yetmezliği ile kaybettik bı hafta oldu
Hani buryaa girmiyormuydum giriyordum nadirende olsa ama akklimdan uçtu gitti yaşadığımız Pespese iki kaybimiz nedeniyle
Doğum günün kutlu olsun çiçeğim anne olarak ilk doğum günündu