- 18 Kasım 2020
- 20.566
- 49.635
- 548
Sosyalim arada geliyorumYakaladım, ne işin var burda hı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sosyalim arada geliyorumYakaladım, ne işin var burda hı
Çok şükür canım benim senIyimisin kuzum nasılsın
Afiyet olsuun ne güzel bi görüntüBir kahve alıp yürüsek uzaklara, ne yol bitse ne de kahvemiz..
@madammor D u t @Kahvem01 @karamel Latte ASSOSyal Lna16 Tiniminimavihanim @bir mucizee @Fatmazell @Morrmeneksee @mavikelebek34 @BlueBerry4268 @ozo1907 Minnosprenses @halleyyy @Demetria @Ecemhasan35677 @Mi-Ok Yun @Nosking @sweetgirlcandy Zekta1 @Cemoos @Lavinia_98 bebeklinick @Magnifiaque @Hogwartss @sebbo
Eki Görüntüle 3006790
Linoooşuummm yeni uyandım tavanı izliyorumm bebeğimmm sizler napıyonnnnzz kuzummmm Şimdi kalkacağım kendime zaman verdim 2 saatte bütün işler bitecekTiniminimavihanim beybisi çok özledimmmmm annemmm nerlerdesin sen ya çok özlendimmmmn
Afiyet olsunnnn Jouummm Fincanın çok tatlı bebikommmBir kahve alıp yürüsek uzaklara, ne yol bitse ne de kahvemiz..
@madammor D u t @Kahvem01 @karamel Latte ASSOSyal Lna16 Tiniminimavihanim @bir mucizee @Fatmazell @Morrmeneksee @mavikelebek34 @BlueBerry4268 @ozo1907 Minnosprenses @halleyyy @Demetria @Ecemhasan35677 @Mi-Ok Yun @Nosking @sweetgirlcandy Zekta1 @Cemoos @Lavinia_98 bebeklinick @Magnifiaque @Hogwartss @sebbo
Eki Görüntüle 3006790
Tarihe bi bak bakiimm neoldu bi düşünNoldu kuzum hayrolsun inşallah
Hahahahah yerini sevememiştirr ondan açmamıştırr hep açmıyo 6ayda bir oluyo buEvet canım ya keşke daha yakın olsak
Bende vardı 2 tane bakamadım attım bende
Iyiyim bende aşk böceğimm buarada sosyo ders mers diyo anlamadım benÇok şükür canım benim sen
Senin kadar olmasadaaAfiyet olsuun ne güzel bi görüntü
Aşkiletaammmm en güzellerii senin olsuunnAfiyet olsunnnn Jouummm Fincanın çok tatlı bebikommm
Allah iyilik versin kuzunmm iyi olmaya çalışıyorum bende işteLinoooşuummm yeni uyandım tavanı izliyorumm bebeğimmm sizler napıyonnnnzz kuzummmm Şimdi kalkacağım kendime zaman verdim 2 saatte bütün işler bitecek
Ah canım benim o kadar haklısın kiTarihe bi bak bakiimm neoldu bi düşün
Kaytarma hııSosyalim arada geliyorum
Oyy canım nickom başınız sagolsun çok zor aynı anda,rabbim sabır versin inş. Allah rahmet eylesinAh canım benim o kadar haklısın ki
Kuzum bu ay amcami koronadan kaybettik
Peşinden büyükbabam koronadan hastanede yattı ankara'dayiz ya hani, onun kosturmacasina girdik derken büyükbabami da koronadan çoklu organ yetmezliği ile kaybettik bı hafta oldu
Hani buryaa girmiyormuydum giriyordum nadirende olsa ama akklimdan uçtu gitti yaşadığımız Pespese iki kaybimiz nedeniyle
Doğum günün kutlu olsun çiçeğim anne olarak ilk doğum günündu
Yaaaa nickomm neler yaşamışsın üstüstee mekanı cennet eylesin inşaallahhAh canım benim o kadar haklısın ki
Kuzum bu ay amcami koronadan kaybettik
Peşinden büyükbabam koronadan hastanede yattı ankara'dayiz ya hani, onun kosturmacasina girdik derken büyükbabami da koronadan çoklu organ yetmezliği ile kaybettik bı hafta oldu
Hani buryaa girmiyormuydum giriyordum nadirende olsa ama akklimdan uçtu gitti yaşadığımız Pespese iki kaybimiz nedeniyle
Doğum günün kutlu olsun çiçeğim anne olarak ilk doğum günündu
Oyy canım nickom başınız sagolsun çok zor aynı anda,rabbim sabır versin inş. Allah rahmet eylesin
Allah razı olsun canlarımYaaaa nickomm neler yaşamışsın üstüstee mekanı cennet eylesin inşaallahh
Vallaha böyle bilerek birşey yokken unutsaydın geçirmiştim kafana nazım nazdırr uğraştırırdım seni ona göree
Sağoll güzell nickomm he vallaha anne olarak öyle oldu
Dondünmü eve ankaradamısın halaAllah razı olsun canlarım
Amin Allah'ın rahmetiyle mekanları cennet olsun inşallah
Unutmazdimmmmmm kiiiiYaaaa nickomm neler yaşamışsın üstüstee mekanı cennet eylesin inşaallahh
Vallaha böyle bilerek birşey yokken unutsaydın geçirmiştim kafana nazım nazdırr uğraştırırdım seni ona göree
Sağoll güzell nickomm he vallaha anne olarak öyle oldu
İki güne doncez kuzum bilet almadım daha amaDondünmü eve ankaradamısın hala
Canımsınnn sen nasılsın iyimisinUnutmazdimmmmmm kiiii