- 25 Ağustos 2019
- 61.122
- 114.093
- 698
- 30
Bikere de yohh de beeetamam gönder bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bikere de yohh de beeetamam gönder bana
hahaahha demem ben. nerde beleş oraya yerleş demişlerBikere de yohh de beee
Yaaaa bana da bana da mmmmmmmmBir kahve alıp yürüsek uzaklara, ne yol bitse ne de kahvemiz..
Madammor D u t @Kahvem01 @karamel Latte ASSOSyal Lna16 Tiniminimavihanim bir mucizee @Fatmazell @Morrmeneksee @mavikelebek34 @BlueBerry4268 Noisy Girl @HeLLaa @halleyyy @Demetria @Ecemhasan35677 @Mi-Ok Yun @Nosking @sweetgirlcandy @zzekta1 @Cemoos @Lavinia_98 @kedilinick @Magnifiaque Cookiie S sebbo
Eki Görüntüle 3006790
CamoşumBeraber olsun camoosumm
Keşkeee hep keşkeler olurr zaten
Ooyy bu kız beni sevgi yumağı yapcekKız utanma az seni ponçik edivereyimmmmm fatmammmn
Aynı beya çalışıyoYormuyorum kuzu sen napıyosun
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışımölmek ya da ölmemek işte bütün mesele bu
ooooo hayırlı işler
Amaaaaa camoşmuu yazmışımmYaaaa bana da bana da mmmmmmmm
Camoşum
Ooyy bu kız beni sevgi yumağı yapcek
Aynı beya çalışıyo
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım
Vallahaa heee az değulsunnhahaahha demem ben. nerde beleş oraya yerleş demişler
Ballulokumummmmm beraber olsun inşaallahhAfiyet olsun canniiimm
Allah kolaylık versin kuzum olsun iş olsunda çalış valla devir kötüYaaaa bana da bana da mmmmmmmm
Camoşum
Ooyy bu kız beni sevgi yumağı yapcek
Aynı beya çalışıyo
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım
Kahve olan heryere gelirimmBir kahve alıp yürüsek uzaklara, ne yol bitse ne de kahvemiz..
Madammor D u t @Kahvem01 @karamel Latte ASSOSyal Lna16 Tiniminimavihanim bir mucizee @Fatmazell @Morrmeneksee @mavikelebek34 @BlueBerry4268 Noisy Girl @HeLLaa @halleyyy @Demetria @Ecemhasan35677 @Mi-Ok Yun @Nosking @sweetgirlcandy @zzekta1 @Cemoos @Lavinia_98 @kedilinick @Magnifiaque Cookiie S sebbo
Eki Görüntüle 3006790
Cok isteerim bunu benBir kahve alıp yürüsek uzaklara, ne yol bitse ne de kahvemiz..
Eki Görüntüle 3006790
MatmazelimÇok şükür kuzum
Ooyy gel bacumm keşke yurüme mesafe kadar yakinımda olsan yaa bi otobüs kadar otogar kadar yolun var oda 30 dkKahve olan heryere gelirimm
Afiyet olsun çiceğim bende sabah içtim orkidende coşmuş maşallah
Bende bendeeeeeCok isteerim bunu ben
Saolasin linammMssPARE tekrardan geçmiş olsun çiçeğim Allah beterinden korusun size birşey olmamış en önemlisi bu
Bende bendeeeee
Ohhh afiyet olsun canımmmmm amin hepimizin keyfi bol olsun inşallahBugünün kahve fotosu birde bnden olsun keyfiniz bol olsun
Eki Görüntüle 3006820