- 25 Ağustos 2019
- 61.128
- 114.110
- 698
- 30
Sen nerde otiruyorsun de helehahahahaha valla benim de ilk kutlayanım sensin çiçek falan göndermek istersen adresi verebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen nerde otiruyorsun de helehahahahaha valla benim de ilk kutlayanım sensin çiçek falan göndermek istersen adresi verebilirim
sen mi yollayacaksın canım ben istanbul-sancaktepe kuzucumSen nerde otiruyorsun de hele
aayyy doğru sen sancaktepedeydin dimi bende diyorum biyerde oturuyordu ama nerdeesen mi yollayacaksın canım ben istanbul-sancaktepe kuzucum
hahahah aman yok gelmesin oralara. ben de sevmiyorum da çok işte oturduk bi kere annemlere yakın olsun diyeaayyy doğru sen sancaktepedeydin dimi bende diyorum biyerde oturuyordu ama nerdee
Annem ev bakmıştıda orda beğenmemişti
Oralar eskisi gibi değil artık heryer gelişti metro açıldı hey yavrum heyaayyy doğru sen sancaktepedeydin dimi bende diyorum biyerde oturuyordu ama nerdee
Annem ev bakmıştıda orda beğenmemişti
metro daha açılmadı kıs her türlü sevmiyorum orayıOralar eskisi gibi değil artık heryer gelişti metro açıldı hey yavrum hey
Ay cekmeköydeki açıldıya aklım oraya gitti açılır ama bir seneye bizim burdakinede az kaldımetro daha açılmadı kıs her türlü sevmiyorum orayı
Ev çok küçüktü içi internette büyük gözüküyodu bide yaniii çok ters biyerdeymiş ev sraban olcak anca yerleşirsinhahahah aman yok gelmesin oralara. ben de sevmiyorum da çok işte oturduk bi kere annemlere yakın olsun diye
gerçi benim oturduğum yer güzel. kötü yerleri var
sancaktepe'den oraya kadar gelse gelirdim yanına ama maalesef bizim ki çekmeköy'e kadar olacak galibaAy cekmeköydeki açıldıya aklım oraya gitti açılır ama bir seneye bizim burdakinede az kaldı
Yok canım 3 4 ay önceydi bu baktığı evi beğenmemişti sadece içi çok küçüktü yoksa orman alan yerler güzelmişOralar eskisi gibi değil artık heryer gelişti metro açıldı hey yavrum hey
kıs kimbilir nerdeydi orası. sancaktepe çok yeri kapsıyo çünkü bizimki merkezi yerdeEv çok küçüktü içi internette büyük gözüküyodu bide yaniii çok ters biyerdeymiş ev sraban olcak anca yerleşirsin
Evett senin merkezi yerde annemin baktığı yerde orman içi gibi biyerdeymiş yoksa sancaktepeyi bende biliyorum güzeldir orasıkıs kimbilir nerdeydi orası. sancaktepe çok yeri kapsıyo çünkü bizimki merkezi yerde
samandıradır orası kuzucum. bi arkadaşta oralara bakmıştı hiç beğenmediEvett senin merkezi yerde annemin baktığı yerde orman içi gibi biyerdeymiş yoksa sancaktepeyi bende biliyorum güzeldir orası
t evet samandıraydı az once baktımda evi neresiydi diye orasıymışsamandıradır orası kuzucum. bi arkadaşta oralara bakmıştı hiç beğenmedi
ivit oralar genelde ormanlık alanlar yani çok var oralardat evet samandıraydı az once baktımda evi neresiydi diye orasıymış
Aynennn dublex bakmiştıda çok küçükmüş ev içiivit oralar genelde ormanlık alanlar yani çok var oralarda
Buraya gelenide cıkar bekle sen 320 ye bin gel kızımsancaktepe'den oraya kadar gelse gelirdim yanına ama maalesef bizim ki çekmeköy'e kadar olacak galiba
Şimdi yeni evler hep küçük canım büyük ev bulmak zorYok canım 3 4 ay önceydi bu baktığı evi beğenmemişti sadece içi çok küçüktü yoksa orman alan yerler güzelmiş
Evettt dublexte kardeşim evlenince üstüne kapatırız demistik ama işteŞimdi yeni evler hep küçük canım büyük ev bulmak zor
hahah 320 bizim ordan geçmiyoBuraya gelenide cıkar bekle sen 320 ye bin gel kızım