- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.981
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım selamlar tünaydınlar
Evet evett aynen öyle dersinHahahaha sonra derimm fatmooo beni şu yatağa allaha aşkına yatırr
Sok içeruu dilinuuu
Allah kabul etsin canimmSok içeruu dilinuuu
Hahahahahah
Ooyy 1 buçuk saattir hatimeyi okudum kuzum neçabuk oldu dedim saat olmuz nerdeyse 8 6buçukta başlamıştım okumaya
Müthişsin vallaha kuzuu ben daha geç başladım keşke beraber başlamış olsaydıkAllah kabul etsin canimm
Bende okuyorum akşam yatsı arası çok şükür 22.cüze gectim
Olsun canim doğuma kadar bitirirsin daha çok varMüthişsin vallaha kuzuu ben daha geç başladım keşke beraber başlamış olsaydık
Evett kuzummOlsun canim doğuma kadar bitirirsin daha çok var
GübayyysssssGünaydın gencler iyi pazarlar
Annenle işe baslasan daha iyi için daha rahat olur enazından canımKızlar size bir sorum var annem için 10 gün izin almıştım biliyorsunuz annemin raporu bnden iki gün sonra bitiyor ise başlayacak patoloji sonucu çıktıktan sonra doktorla görüsecek karar verecekler belki rapor geri devam eder bilemiyorum diyorum ki iki gün daha rapor alıp pazartesi mi annemle ise baslasam yoksa persembe mi daha fazla izin almak istemiyorum çünkü sonraya lazım olur diye düşünüyorum fikir verir misiniz kizlar
Evde aklım kalmaz diye düşünüyorum enazindan nebilim alabilirsem alım diyorum raporAnnenle işe baslasan daha iyi için daha rahat olur enazından canım
Yaniii gene aklın kalcak enazından annenle başlarsın işeEvde aklım kalmaz diye düşünüyorum enazindan nebilim alabilirsem alım diyorum rapor
Günaydın tatlımm biraz gecikmeli oldu,daha yeni gördüm dutum fındığım
Sen nerelerdesin de heleGünaydın tatlımm biraz gecikmeli oldu,daha yeni gördüm dutum fındığım
cumartesi misafirlerim vardı guzumm, pazar günü de keyfim yoktu giremedim canımmmSen nerelerdesin de hele