• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir mucizee bir mucizee @Fatmazell @Kahvem01 Minnosprenses Minnosprenses @BlueBerry4268 ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. D u t D u t @karamel Latte @Mi-Ok Yun @Nosking @Lavinia_98 @mavikelebek34 @Morrmeneksee Madammor Madammor @ozo1907 @Demetria @Pandora27 @Ecemhasan35677

Benimm güzelll kızllaarrımmm hanimişş nerdeymişte seslerii çıkmazmışş hıııı 🤬
Nasılsınız herşey yoluunndaammııı 🥲
Benden sizeee güzell bi kaaaahhhvvveeee🤤

tbt 🙈

Eki Görüntüle 3006436
Ooohh miss afiyet bal şeker 🍬

Yeee ama bitirmee 🤣
Napiyin muzoooo
Muzoo ne Yaaaaaa bu çok kötü🤮🤮
Ben kullandim gecen mart ayında 40gün adet olamayinca ilk defa bu kadar gecikti doktora gittim verdi. Hapların 12side bitince adetim söküldü😉
Aaaa moruşum süper
Şey soracaktım sabah akşam günde 2 mi yoksa günde bir mi kullandın hatırlıyomusun

bir mucizee bir mucizee @Fatmazell @Kahvem01 Minnosprenses Minnosprenses @BlueBerry4268 ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. D u t D u t @karamel Latte @Mi-Ok Yun @Nosking @Lavinia_98 @mavikelebek34 @Morrmeneksee Madammor Madammor @ozo1907 @Demetria @Pandora27 @Ecemhasan35677

tbt 🙈

Eki Görüntüle 3006436
Afiyet olsun elçomm ❤️💕

tbt 🙈

Eki Görüntüle 3006436
Balliskooo mis gibi kahve ooohh sefamiz olsun 😍🤩🤗🍒🍒💜😘

Onu unuttum canim ya valla günde 1di galiba 😉
Hadi yAa
Günde 2 başladım iki gündür Bi baktım 12 tablet var 6 günde bitecek
Sonra düşündüm 10 gün mü sürmeliydi günde 1 miydi diye yaa
Auy hiç hatırlamıyorum uzun zaman oldu yaaa
Ama 2 tanede benim arkadaşım içiyordu
Doktor öyle verdiyse oyle iç birşey olmazz daha iyi çabukgelir
Günde iki mi ufff kafam karışık oldu😥

Hadi yAa
Günde 2 başladım iki gündür Bi baktım 12 tablet var 6 günde bitecek
Sonra düşündüm 10 gün mü sürmeliydi günde 1 miydi diye yaa

Günde iki mi ufff kafam karışık oldu😥
Kılavuzda ne yazıyor ne kadar içilmesi gerektiğini yazmıyomu hatta eczane üstüne yazardı nekadar içilmeli diye

Back