- 12 Mart 2019
- 14.896
- 34.287
- 598
Sende ne geciyosa ona bin iştehahah 320 bizim ordan geçmiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende ne geciyosa ona bin iştehahah 320 bizim ordan geçmiyo
Nasip canımEvettt dublexte kardeşim evlenince üstüne kapatırız demistik ama işte
sen gelir beni alırsın nerde indirirse artık beni otobossSende ne geciyosa ona bin işte
Seni ben yönlendiririm gelirsinsen gelir beni alırsın nerde indirirse artık beni otoboss
Sıkıştıgın yerde yettim diye gelirim korkma yolda koymam senisen gelir beni alırsın nerde indirirse artık beni otoboss
ah canıııım Allah razı olsunSıkıştıgın yerde yettim diye gelirim korkma yolda koymam seni
Tunaydin coluk çocuktan yeni gördüm güzel haftalar olsunGünaydın tatlımm biraz gecikmeli oldu,daha yeni gördüm dutum fındığım
olsun Pandoracım inşalllaaaaaahTunaydin coluk çocuktan yeni gördüm güzel haftalar olsun
Üzgünüm Trabzon'da yaşıyoz ama buralı değilim
Tayinciyiz biz Ama kızıma güzel bakarım süper kayınvalide olurum bak
Cümlemizin evladına inşallah
İyi akşamlar canımbir mucizee Fatmazell Efenin_Annesi Minnosprenses BlueBerry4268 ASSOSyal D u t karamel Latte Mi-Ok Yun Nosking Lavinia_98 mavikelebek34 Morrmeneksee Madammor Noisy Girl Demetria Pandora27 Ecemhasan35677
Benimm güzelll kızllaarrımmm hanimişş nerdeymişte seslerii çıkmazmışş hıııı
Nasılsınız herşey yoluunndaammııı
Benden sizeee güzell bi kaaaahhhvvveeee
tbt
Eki Görüntüle 3006436
Napiiyinn latteemmmİyi akşamlar canım
Oyy afiyet bal olsun kuzumaabir mucizee Fatmazell Efenin_Annesi Minnosprenses BlueBerry4268 ASSOSyal D u t karamel Latte Mi-Ok Yun Nosking Lavinia_98 mavikelebek34 Morrmeneksee Madammor Noisy Girl Demetria Pandora27 Ecemhasan35677
tbt
Eki Görüntüle 3006436
Bende iyiyim çok şükürrrrrr ne ne yohhOyy afiyet bal olsun kuzumaa
Buralardayım çiçeğim nasılsın
Napm kuzu yedik içtik eşim uyuyuşa gecti bende tv izliyorm senNapiiyinn latteemmm
Yorgun bitkin ve kahvesizim hâlâ firsat bulursam kahve icmeye daha iyi olacagimbir mucizee Fatmazell Efenin_Annesi Minnosprenses BlueBerry4268 ASSOSyal D u t karamel Latte Mi-Ok Yun Nosking Lavinia_98 mavikelebek34 Morrmeneksee Madammor Noisy Girl Demetria Pandora27 Ecemhasan35677
tbt
Eki Görüntüle 3006436
Senin fincanını yeyeyerimmmmbir mucizee Fatmazell Efenin_Annesi Minnosprenses BlueBerry4268 ASSOSyal D u t karamel Latte Mi-Ok Yun Nosking Lavinia_98 mavikelebek34 Morrmeneksee Madammor Noisy Girl Demetria Pandora27 Ecemhasan35677
tbt
Eki Görüntüle 3006436