niyee öyle dedinn amaa yaaa pıçağuuu salarımmm sağaaa heeee delirtcen beniiiiKahvenin yanındaki teyze gibiyim heryerim sölpümüş zorla gülümsemeye çalışan menet Bi garı
Afiyet olsun sana minnoş
heee anladımm kuzumm bak son 1 buçuk saat kaldıııyok canım cumartesi işyerimiz kapalı olursada gelen mesai yapıyor
Afiyet olaa@Elhan @ASSOSyal @HeLLaaD u t @karamel Latte bebeklinick bir mucizee @Fatmazell @halleyyy @Morrmeneksee mavikelebek34 @madammor @BlueBerry4268 @ozo1907 @Demetria @Ecemhasan35677
@Bly Manor @Cemoos @Simurgp @Migim @Lavinia_84 @NoskingMi-Ok Yun
eeeeeeeee nerdesinizz yaaahaftasonu geldi diye kocişlerinizinn koynunamı gittinizz heleeeeeeeeee tabii bekarlara lafımm yokkk hadiiiii hadii gelinn kahve içeluummmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 2997216
tabiikiii şarkı eşliğindeeeeeeeeeeeeee
niyee öyle dedinn amaa yaaa pıçağuuu salarımmm sağaaa heeee delirtcen beniiii
heee anladımm kuzumm bak son 1 buçuk saat kaldııı
Hayrına sallasana Bi bıçak yaa ihtiyacım var çünküniyee öyle dedinn amaa yaaa pıçağuuu salarımmm sağaaa heeee delirtcen beniiii
heee anladımm kuzumm bak son 1 buçuk saat kaldııı
Herifle küsüzAfiyet olaabacım geldiydi ona daldım
amaaaannn saalll gitsinn kim geliyorr sankiiiŞu evi temizleseler kalkmam yerimden gerçi yine kalkmiyorum ama ev isyanda
Benim koca daha geç geliyo ohh ben daha rahatım
sennn de yapppp iyi geliirrrrrTamam tamam kesin hormonların coşmuş seninAzda bize yolla
Direk götürecek yere vursa bari
sennn de yapppp iyi geliirrrrr
ooo bacuna selammmmAfiyet olaabacım geldiydi ona daldım
A.selamooo bacuna selammmm
noldu kızHerifle küsüz
ben sanaaa salarımm bi güzell merak etmee seniiHayrına sallasana Bi bıçak yaa ihtiyacım var çünkü
ama amaaa nideeeennnnnnnnnnnnnnnnHerifle küsüz
@Elhan @ASSOSyal @HeLLaaD u t @karamel Latte bebeklinick bir mucizee @Fatmazell @halleyyy @Morrmeneksee mavikelebek34 @madammor @BlueBerry4268 @ozo1907 @Demetria @Ecemhasan35677
@Bly Manor @Cemoos @Simurgp @Migim @Lavinia_84 @NoskingMi-Ok Yun
eeeeeeeee nerdesinizz yaaahaftasonu geldi diye kocişlerinizinn koynunamı gittinizz heleeeeeeeeee tabii bekarlara lafımm yokkk hadiiiii hadii gelinn kahve içeluummmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 2997216
tabiikiii şarkı eşliğindeeeeeeeeeeeeee
çılgın garuuu senii yesunn emiiiiiiiiiiiii ooyyy okyumm benim yaaÇılgınnnnÖpereeeem çooook bal seni
Kelebek olsun şıkır şıkır iyi dönüyorben sanaaa salarımm bi güzell merak etmee
noldu kız
Ööökelendirdi beniben sanaaa salarımm bi güzell merak etmee senii
içinii öperiimm ben seni yokyokk yalarr yutarımmm
ama amaaa nideeeennnnnnnnnnnnnnnn
Sekizinci Dokuzuncu ayda böyle yuruyeceksin biliyon demiçılgın garuuu senii yesunn emiiiiiiiiiiiii ooyyy okyumm benim yaa
napıyoo beni uşaklarummm
ankaraa pek bi soğukmuş bu ara yavvvAnkara soğuğunda kendi ısınma sistemimizi olusturdukyoksa ne sevişmesi canım
Kelebek olsun şıkır şıkır iyi dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?