• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahvenin yanındaki teyze gibiyim heryerim sölpümüş zorla gülümsemeye çalışan menet Bi garı😒
Afiyet olsun sana minnoş ♥️
niyee öyle dedinn amaa yaaa pıçağuuu salarımmm sağaaa heeee delirtcen beniiii
duck-mad.gif

yok canım cumartesi işyerimiz kapalı olursada gelen mesai yapıyor
heee anladımm kuzumm bak son 1 buçuk saat kaldııı :rolleyes:

@Elhan @ASSOSyal @HeLLaa D u t D u t @karamel Latte bebeklinick bebeklinick bir mucizee bir mucizee @Fatmazell @halleyyy @Morrmeneksee mavikelebek34 mavikelebek34 @madammor @BlueBerry4268 @ozo1907 @Demetria @Ecemhasan35677
@Bly Manor @Cemoos @Simurgp @Migim @Lavinia_84 @Nosking Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun

eeeeeeeee nerdesinizz yaaa :KK76: haftasonu geldi diye kocişlerinizinn koynunamı gittinizz heleeeeeeeeee :KK8: tabii bekarlara lafımm yokkk :confused: hadiiiii hadii gelinn kahve içeluummmmmmmmmmmmmmmmm :KK50:

Eki Görüntüle 2997216

tabiikiii şarkı eşliğindeeeeeeeeeeeeee

Afiyet olaa🤣🤣 bacım geldiydi ona daldım

• Komik
Reactions: Jou
niyee öyle dedinn amaa yaaa pıçağuuu salarımmm sağaaa heeee delirtcen beniiii
duck-mad.gif

heee anladımm kuzumm bak son 1 buçuk saat kaldııı :rolleyes:
Hayrına sallasana Bi bıçak yaa ihtiyacım var çünkü 🤣

• Komik
Reactions: Jou
Şu evi temizleseler kalkmam yerimden gerçi yine kalkmiyorum ama ev isyanda 😁
Benim koca daha geç geliyo ohh ben daha rahatım 😂
amaaaannn saalll gitsinn kim geliyorr sankiii :D :D
he vallaaa yemek sadece kendineee 🤤🤤🤤🤤

@Elhan @ASSOSyal @HeLLaa D u t D u t @karamel Latte bebeklinick bebeklinick bir mucizee bir mucizee @Fatmazell @halleyyy @Morrmeneksee mavikelebek34 mavikelebek34 @madammor @BlueBerry4268 @ozo1907 @Demetria @Ecemhasan35677
@Bly Manor @Cemoos @Simurgp @Migim @Lavinia_84 @Nosking Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun

eeeeeeeee nerdesinizz yaaa :KK76: haftasonu geldi diye kocişlerinizinn koynunamı gittinizz heleeeeeeeeee :KK8: tabii bekarlara lafımm yokkk :confused: hadiiiii hadii gelinn kahve içeluummmmmmmmmmmmmmmmm :KK50:

Eki Görüntüle 2997216

tabiikiii şarkı eşliğindeeeeeeeeeeeeee

Ankara soğuğunda kendi ısınma sistemimizi olusturduk 😍yoksa ne sevişmesi canım 😜

Back