• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yok canım bi yemeyle almamışsındır ya
ben hemenn alırım kilo yaa yağlı kızartma bide olunca
bide poğaça ettim 2 3 tane onu denedim derken fırladııı
daha yememmmm :eek::eek: yoks doktorum keser beniiii veremiyorumda bari aynı kiloda kalem :KK70:
yoksa kesinlikle açma yemiceksinn dedi adam işi biliyo hemen alıyorumm 🙄

Bende geldimmmm yaptım geldimmmm

Eklentiler

• Snapchat-1426249208.jpg
    Snapchat-1426249208.jpg
    137,8 KB · Görüntüleme: 16
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. @ASSOSyal @HeLLaa D u t D u t @karamel Latte bebeklinick bebeklinick bir mucizee bir mucizee @Fatmazell @halleyyy @Morrmeneksee mavikelebek34 mavikelebek34 @madammor @BlueBerry4268 @ozo1907 @Demetria Ecemhasan35677 Ecemhasan35677
@Bly Manor @Cemoos @Simurgp @Migim @Lavinia_84 @Nosking Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun

eeeeeeeee nerdesinizz yaaa :KK76: haftasonu geldi diye kocişlerinizinn koynunamı gittinizz heleeeeeeeeee :KK8: tabii bekarlara lafımm yokkk :confused: hadiiiii hadii gelinn kahve içeluummmmmmmmmmmmmmmmm :KK50:

Eki Görüntüle 2997216

tabiikiii şarkı eşliğindeeeeeeeeeeeeee

Merhaba bitanem. Hava güzel olunca iki gündür yürüyüşe çıkıyorum. Haftaya yağmurlar geliyormuş. Sen kahve icmezdin yanlış mı gördüm :KK45:

• Muhteşem
Reactions: Jou
Merhaba bitanem. Hava güzel olunca iki gündür yürüyüşe çıkıyorum. Haftaya yağmurlar geliyormuş. Sen kahve icmezdin yanlış mı gördüm :KK45:
aaaa ablaaa iyi ettin yürüşş vallahaaa
içerdimm hergünde hamile kaldığımdan berii kahveden iğrenmeye başladımm aslında bugünde içiyim dedim bi miktar iyi geldi :D

aaaa ablaaa iyi ettin yürüşş vallahaaa
içerdimm hergünde hamile kaldığımdan berii kahveden iğrenmeye başladımm aslında bugünde içiyim dedim bi miktar iyi geldi :KK70:
Günde bir tane kahve mutluluk verir. İyi yapmışsın. Minel de alışsın genç kız olduğunda yabancılık çekmez :KK60:

• Muhteşem
Reactions: Jou
Günde bir tane kahve mutluluk verir. İyi yapmışsın. Minel de alışsın genç kız olduğunda yabancılık çekmez :KK60:
evett dimi ablaaa ama midemi de yakıyorr tabii pek içemiyorum yarıyı bıraktım hattaa

Back