• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

@Elhan ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. Minnosprenses Minnosprenses D u t D u t @karamel Latte @kedilinick bir mucizee bir mucizee @Fatmazell @halleyyy @Morrmeneksee mavikelebek34 mavikelebek34 @madammor @BlueBerry4268 @ozo1907 @Demetria @Ecemhasan35677
@Bly Manor Cemoos Cemoos @Simurgp @Migim @Lavinia_84 @Nosking Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun

eeeeeeeee nerdesinizz yaaa :KK76: haftasonu geldi diye kocişlerinizinn koynunamı gittinizz heleeeeeeeeee :KK8: tabii bekarlara lafımm yokkk :confused: hadiiiii hadii gelinn kahve içeluummmmmmmmmmmmmmmmm :KK50:

Eki Görüntüle 2997216

tabiikiii şarkı eşliğindeeeeeeeeeeeeee

Bitaneemm senin sunumunu yirim😍🤩🤗🍒🍒 afiyet olsun bal💜😘🍒

• Muhteşem
Reactions: Jou
Beniim güzel mavişimmm son 2 saat kaldıı tabii senin için çok bile olurr bi de haftasonu :KK43:
sen bana takılll geçsin zamannn :rolleyes:
öyle yapıyorum zaten alışık olmayınca önceki işlerimde hep çalışıyordum burda alıştım tabi cumartesileri yatmaya 😂

• Komik
@Elhan ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. Minnosprenses Minnosprenses D u t D u t @karamel Latte @kedilinick bir mucizee bir mucizee @Fatmazell @halleyyy @Morrmeneksee mavikelebek34 mavikelebek34 @madammor @BlueBerry4268 @ozo1907 @Demetria @Ecemhasan35677
@Bly Manor Cemoos Cemoos @Simurgp @Migim @Lavinia_84 @Nosking Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun

eeeeeeeee nerdesinizz yaaa :KK76: haftasonu geldi diye kocişlerinizinn koynunamı gittinizz heleeeeeeeeee :KK8: tabii bekarlara lafımm yokkk :confused: hadiiiii hadii gelinn kahve içeluummmmmmmmmmmmmmmmm :KK50:

Eki Görüntüle 2997216

Kız Jou 😂 Hormonların tavan yaptığı ayda mısın 🤭 Kocişlerin koynunu ne karıştırıyon 🤣
Afiyet bal şeker olsun 😘 Kızçen doğunca sorucam sana kahve keyfisini. İç sen iç şimdi 🤭

Eki Görüntüle 2997216

Kocişim çalışıyor canım yarginin tekrarı var yataktan kalkmadan onu izliyorum 🙈
Kahve mis gibi afiyet olsun 😍

• Muhteşem

Eki Görüntüle 2997216

Kahvenin yanındaki teyze gibiyim heryerim sölpümüş zorla gülümsemeye çalışan menet Bi garı😒
Afiyet olsun sana minnoş ♥️

Kız Jou 😂 Hormonların tavan yaptığı ayda mısın 🤭 Kocişlerin koynunu ne karıştırıyon 🤣
Afiyet bal şeker olsun 😘 Kızçen doğunca sorucam sana kahve keyfisini. İç sen iç şimdi 🤭
huhuuvvvvvv baaahhh yaaa şuan canım istese bile veririmm kocişeee :KK8:
hahahahah doğsun heleee gecelerii saçlarım elektrik çarpılmışa döncekk resmenn :confused::confused:
ama içeriim benceeee 🤪🤪

Kocişim çalışıyor canım yarginin tekrarı var yataktan kalkmadan onu izliyorum 🙈
Kahve mis gibi afiyet olsun 😍
benimkideee yarımsaat önce gittii işe gece 12 de anca geliirr 🙄
ooyyy izlee bakalımmm yargıcıımmm
beraberr olsun cemoosummm
😍😍

benimkideee yarımsaat önce gittii işe gece 12 de anca geliirr 🙄
ooyyy izlee bakalımmm yargıcıımmm
beraberr olsun cemoosummm
😍😍
Şu evi temizleseler kalkmam yerimden gerçi yine kalkmiyorum ama ev isyanda 😁
Benim koca daha geç geliyo ohh ben daha rahatım 😂

• Komik
huhuuvvvvvv baaahhh yaaa şuan canım istese bile veririmm kocişeee :KK8:
hahahahah doğsun heleee gecelerii saçlarım elektrik çarpılmışa döncekk resmenn :confused::confused:
ama içeriim benceeee 🤪🤪

Tamam tamam kesin hormonların coşmuş senin 🤭 Azda bize yolla 😂 😍

• Komik
Back