• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 saattir içli köfte ettim canım çok çektiii😋😋😋
Kıymam az vardı dedim edem 3 5 tane oldu 9tane🤣
Oohh ya çok severim içli köfte. Bende 10tane lahmacun ettim aşirii canim cekti 🤤😋 İştahim geldi kendine artik 😅😉

• Muhteşem
Reactions: Jou
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. Minnosprenses Minnosprenses D u t D u t karamel Latte karamel Latte bebeklinick bebeklinick bir mucizee bir mucizee Fatmazell Fatmazell PlutonMerkez PlutonMerkez Morrmeneksee Morrmeneksee mavikelebek34 mavikelebek34 Madammor Madammor BlueBerry4268 BlueBerry4268 Noisy Girl Noisy Girl Demetria Demetria Ecemhasan35677 Ecemhasan35677
Karpuzlu araba Karpuzlu araba Cemoos Cemoos Simurgp Simurgp Wilma11 Wilma11 Lavinia_98 Lavinia_98 Nosking Nosking Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun

eeeeeeeee nerdesinizz yaaa :KK76: haftasonu geldi diye kocişlerinizinn koynunamı gittinizz heleeeeeeeeee :KK8: tabii bekarlara lafımm yokkk :confused: hadiiiii hadii gelinn kahve içeluummmmmmmmmmmmmmmmm :KK50:

1643461785495.jpeg

tabiikiii şarkı eşliğindeeeeeeeeeeeeee

Offff harikaaa 🤩 afiyet olsun kuzumm bende işlerimi bitirdim temizlik yaptım çamaşır astım topladim yemekleri yaptım hazırlandım arkadaşıma gidiyorum siz ne yapıyorsunuz bakalım 😍

• Muhteşem
Offff harikaaa 🤩 afiyet olsun kuzumm bende işlerimi bitirdim temizlik yaptım çamaşır astım topladim yemekleri yaptım hazırlandım arkadaşıma gidiyorum siz ne yapıyorsunuz bakalım 😍
oooo bugün epeyy güzel hain iş etmissinizzzz :confused::confused:
bende kocişi işe yolladım az önce dedim kahve içemm bizimm kuzucuklara selam verem dedimmm

oooo bugün epeyy güzel hain iş etmissinizzzz :confused::confused:
bende kocişi işe yolladım az önce dedim kahve içemm bizimm kuzucuklara selam verem dedimmm
İyi yaptın kuzucugum bende yaklaştım arkadaşa kahve yapıyım geliyorum sohbetlere 🥰💜:kahve::KK51::KK15:

• Muhteşem

Afiyet olsun canım ben yürüyüşteyim hava güzel 🤩

• Muhteşem

afiyet olsun canım bende az önce çay içtim 🤗 içimin başındayım hiçbir yere gidemedim malesef 😒

• Üzgünüm
Back