- 18 Kasım 2020
- 20.547
- 49.609
- 548
canımmmmm dutumm teşekkür ederimSenin gibii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmmmm dutumm teşekkür ederimSenin gibii
canımmmmm dutumm teşekkür ederim
ben daha kendime fincan almadım bakıp alıcam inşallah
Güle güle kullan şimdiden ben çok seviyorumben daha kendime fincan almadım bakıp alıcam inşallah
çok şık gerçekten güle güle kullan bebeğimGüle güle kullan şimdiden ben çok seviyorum
Sağol şekerimçok şık gerçekten güle güle kullan bebeğim
Ay ışığı gibi kamaştı gözlerim
Yi canım yiAcim accccEki Görüntüle 2819456
Ac yasiom resmen ama aksama lahmacun solicem kafaya koydum hem canan karatay aplamiz ne dio ; lahmacun yiyin mayasiz hamurdan zarar gelmez
OuysssAy ışığı gibi kamaştı gözlerim
Lahmacunsuz aslaYi canım yi
Kimden öğreniyorum renksiz im geliştirmeye çalışıyorum kendimiOuysss
Sen bu iltifat isinde baya iyisin bakiom
Olur olmaz mı gel ben seni kebabcı haliyle götürücem annecim emmi oğlu meşhur antepte e ye doyamazsınLahmacunsuz asla
Bak su diyeti bile yapsam laacunu cikarmam o derece bi ara antebe gelem de yedir antep lahmacunuolma mi
Katmer de istiomOlur olmaz mı gel ben seni kebabcı haliyle götürücem annecim emmi oğlu meşhur antepte e ye doyamazsın
Katmer de yeriz herşey yeriz boşver o gün diyet yokKatmer de istiom
Arkadasim sirf gezmek ve yemek icin foto falan cekmek icin antebe gittiydi, sabah beni ario "kizzzz burda kahvalti edilmiomus bildigi serbetli tatli getirdiler onumeee ben bunu yersem istanbula kosa kosa varirim" diye ahahahah
La vallaha bende açımAcim accccEki Görüntüle 2819456
Ac yasiom resmen ama aksama lahmacun solicem kafaya koydum hem canan karatay aplamiz ne dio ; lahmacun yiyin mayasiz hamurdan zarar gelmez
vaaaay
Valla yok senin yanina gelirsem ne diyeti la konusurken zaten ne yedigimizi anlamayizKatmer de yeriz herşey yeriz boşver o gün diyet yok
Canım meltoşumValla yok senin yanina gelirsem ne diyeti la konusurken zaten ne yedigimizi anlamayiz
Canim melikemCanım meltoşum