- 19 Kasım 2020
- 22.019
- 48.113
- 548
Kim ki o ben birazdan bakarımBu arada yeni üye olan biri saçma bi soru sormuş acaba hamile miyim diye bakın dürtüyorum:konu+soru+üye şüpheli TheKnack bile çıkabilir yada belki gerçekten saftır bilmiyorum ama göz ardı ettim ben
Minnosprenses D u t athena Efenin_Annesi
Minnoş noldu niye herkesin alınganlığı üstünde dedinAhahahh evet aynen öyle şimdide okuyordur belkide
Coko saçma saçma alındı paylaştığı durumunda bana özelMinnoş noldu niye herkesin alınganlığı üstünde dedin
Hala mi knack konusu ciddenmi yani??? Cokonun da ustune gidiliyor? Polemik ne cok hosa gidiliyormus insanlar olay olsun da gunlerce konusalim'i ne cok seviyormusathena buradan yazalım canım
Üzülmüş olması bana karşı kızmasın gerektirmez benceYa arkadaşlar yapmayın allah aşkına millete laf gerek. İşleri güçleri.yok mesai arıyorlar. Çoko da baya üzüldü ondan hassastır .bişey demeyin
Canım ne söyledin bilmiyorum ama salla gitsinÜzülmüş olması bana karşı kızmasın gerektirmez benceçünkü ben kötü hiçbir cümle kurmadım
Du bi baken ben anlarim diyomusumBu arada yeni üye olan biri saçma bi soru sormuş acaba hamile miyim diye bakın dürtüyorum:konu+soru+üye şüpheli TheKnack bile çıkabilir yada belki gerçekten saftır bilmiyorum ama göz ardı ettim ben
Minnosprenses D u t athena Efenin_Annesi
Bak bakimDu bi baken ben anlarim diyomusum
Evet yaaa. Neden bu kadar uzatıyor insanlar,yok efendim knack fake üyeymiş diğer üyelerde bunu BİLMEDİĞİ halde o kişi ile konuşmuş gülmüş eğlenmiş eeee ne var bunda bizde burada olsun diğer topiklerde olsun birbirimiz ile konuşuyoruz Allah korusun aramızdan birisi fake çıksa bu bizim suçumuz değil ki yaa benimle konuşuldu bende cevap verdim tüm mesele bu.Bizde kapndı gitti zaten
Sen nişanlın ile barıştın mıKızların edecek muhabbeti yok uzatıyor lar neyse boşver in ben kimseyi canlı canlı görmedim erkek mi fake mi bilemem ama bu kadar insanların üzerine gidilmez bence
Benimki bu aşkoKızlar yüzüklerin iz nasıl ben değiştirmeyi düşünüyorum daEki Görüntüle 2816736 düğüne yakın ben seçmedim görümce seçti yüzükleri
Ben ilk linç yediğimde nerdeyse ağlayacaktımBi yere yorum yazdım linç bekliyorum çok eğlenecem
Niye ağlayasın hayatım? Ekrandan çıktığın anda o insanları görecek misin?Ben ilk linç yediğimde nerdeyse ağlayacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?