- 19 Kasım 2020
- 22.018
- 48.110
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kandırdı biziÖfff şoklardayım yaa
Kız bende valla ama ürkütücü ya cidden Allah esirgesin böylelerinden yaÖfff şoklardayım yaa
Evet burda konuda da ben huseyinim diodu hatta ben ooo huso naber yaaa falan diodum dalgaya aliodum noldu sizin o doblo falan, sanayiye verdim falan diodu auyy tirstim bian belki de gercekten adi huseyindiBak ben en son alıntı yaptım seslendim ya knacka o alıntı yaptığım mesaja bak
Amin aminKız bende valla ama ürkütücü ya cidden Allah esirgesin böylelerinden ya
anam bundan sonra yeni üyeleri direk göz ardi edecmEvet burda konuda da ben huseyinim diodu hatta ben ooo huso naber yaaa falan diodum dalgaya aliodum noldu sizin o doblo falan, sanayiye verdim falan diodu auyy tirstim bian belki de gercekten adi huseyindi
Yarasin yeee bosverrEki Görüntüle 2816873
Diyet falan hikaye
Gelin olucam gelin tabağında bitirdimYarasin yeee bosverr
He kız belkide bilemeyiz ayy çok garipEvet burda konuda da ben huseyinim diodu hatta ben ooo huso naber yaaa falan diodum dalgaya aliodum noldu sizin o doblo falan, sanayiye verdim falan diodu auyy tirstim bian belki de gercekten adi huseyindi
Valla en sağlamıanam bundan sonra yeni üyeleri direk göz ardi edecm
Ohh afiyet bal şeker olsunGelin olucam gelin tabağında bitirdim
Teşekkür ederim canımOhh afiyet bal şeker olsun
Kesinlikle dogru soyluyorsn mal mal inanmayiz bariHe kız belkide bilemeyiz ayy çok garip
Valla en sağlamı
Bundan sonra şüphelendiğimiz biri olursa burada paylaşalım dürtelim birbrimizi
İyi gülmüştürO bu değil de acaba nasıl dalga geçti ne kadar güldü bize gülmekten altına s.çmıştıe
İyi kekledim bu manyakları diyeİyi gülmüştür
Ahahahh evet aynen öyle şimdide okuyordur belkideİyi kekledim bu manyakları diye
Kızz daha neleri varmış yazıyorlar ya ayy kendisini geç tanıdığım için şükürler olsunO bu değil de acaba nasıl dalga geçti ne kadar güldü bize gülmekten altına s.çmıştıe
Kesin okuyordur hatta tek tek not da alabilir bi sonraki gelişimde şunları demeyim diyeAhahahh evet aynen öyle şimdide okuyordur belkide