- 16 Aralık 2019
- 20.522
- 1
- 82.176
- 598
- 32
Ay ben çok severek kullanıyorumEğer nişanlanırsam bundan alacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben çok severek kullanıyorumEğer nişanlanırsam bundan alacağım
Bende kullanırsam sevecemAy ben çok severek kullanıyorum
Güzelmiş canım ama benimkide buna benzer de şimdi ki aklım olsa sade alırdım@renksizgokkusagi D u t Catlak-kurabiye Z Zerre @LaRisaCca unu arkadaşım gördüm çok güzel duruyor nasıl sizce yüzEki Görüntüle 2817026
Sen bekar mısın canımBende kullanırsam sevecem
Evet bekarım .Sen bekar mısın canım
Kız izleme olayında harikaymış
Burda bir ben bir zerre bekarEvet bekarım .
Bide bana sor aklım çıkıyordu
Allah emikızlar durumumu gördünüz mü ya kaç dk dır fırın başında bekliyorum Allahım yaEvet bekarım .
Bide bana sor aklım çıkıyordu
Kk da zaten bekar üye sayısı çok az diye biliyorumBurda bir ben bir zerre bekar
Görmem miAllah emikızlar durumumu gördünüz mü ya kaç dk dır fırın başında bekliyorum Allahım ya
Evet çok denk gelmedim bendeKk da zaten bekar üye sayısı çok az diye biliyorum
Aa bekar bi oğlan geldi ya geçen sevgilisinden ayrılmıştıEvet çok denk gelmedim bende
O kimdi şu gözde mi ne dedikleri o muAa bekar bi oğlan geldi ya geçen sevgilisinden ayrılmıştı
Yok kız bu oğlan dürüstçe geldi sevgilim beni aldattı terk etti karşı cinsin fikirlerini almaya buraya geldim biliyorum beni atacaksınız ama önce düşüncelerinizi öğrenmek istedim dedimert çocuk helal olsun inşallah gönlüne göre bulurO kimdi şu gözde mi ne dedikleri o mu
Vay be helal olsunYok kız bu oğlan dürüstçe geldi sevgilim beni aldattı terk etti karşı cinsin fikirlerini almaya buraya geldim biliyorum beni atacaksınız ama önce düşüncelerinizi öğrenmek istedim dedimert çocuk helal olsun inşallah gönlüne göre bulur
Aaaa inşallahYok kız bu oğlan dürüstçe geldi sevgilim beni aldattı terk etti karşı cinsin fikirlerini almaya buraya geldim biliyorum beni atacaksınız ama önce düşüncelerinizi öğrenmek istedim dedimert çocuk helal olsun inşallah gönlüne göre bulur
Etme eyleme gözünü sevdiğimYaa o bu değil de diyet gene yalan oldu 4 dilim börek yedim
Canımı sıktılarEtme eyleme gözünü sevdiğim