- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
- 548
Kolay gelsin canimAmiin ... kızlar az işim var beni affedin bitirip gelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin canimAmiin ... kızlar az işim var beni affedin bitirip gelim
Amin canimmm❤Hayaldi gercek oluyor be meltemim gözlerim doluyor bu duayi her edisimde rabbim evlat hasreti ile yanıp tutuşan bu uğurda göz yaşı ve çaresizlik icin de çırpınan kim varsa aratmadan nasip etsin insallah
Afiyet olsun melikecim
Ohhh afiyet olsnn minnosuma
Aminn canım benim sende sağ salim kucağına alırsın inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı evlatlar olsunlar yerim o tekme atan ayaklarıHayaldi gercek oluyor be meltemim gözlerim doluyor bu duayi her edisimde rabbim evlat hasreti ile yanıp tutuşan bu uğurda göz yaşı ve çaresizlik icin de çırpınan kim varsa aratmadan nasip etsin insallah
Yoksa yoksa buu gerçek miydiBen Hüseyin'im
Abooo belki de nerden buldun gıYoksa yoksa buu gerçek miydi
Ona yazdığım cevaplara bakıyordum da kız bekar anne olmak konusu da onunmuş o konuyu okumuştum sinirlerim bozulmuştu yazmadım söverim şimdi diye şimdi oraya eski konularını atıyorlar da nası bi manyakmış vallaAbooo belki de nerden buldun gı
Teşekkür ederim balımOhhh afiyet olsnn minnosuma
AhahahahahahYoksa yoksa buu gerçek miydi
Hadi ya dur bakimOna yazdığım cevaplara bakıyordum da kız bekar anne olmak konusu da onunmuş o konuyu okumuştum sinirlerim bozulmuştu yazmadım söverim şimdi diye şimdi oraya eski konularını atıyorlar da nası bi manyakmış valla
Allah razi olsun cnm.benim az daha sabir mucizen geleck insalllahAminn canım benim sende sağ salim kucağına alırsın inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı evlatlar olsunlar yerim o tekme atan ayakları
Bak ben en son alıntı yaptım seslendim ya knacka o alıntı yaptığım mesaja bakHadi ya dur bakim
Kendini elevermisBen Hüseyin'im
İnşallah canım benim seninki tek yumurta ikizi miydiAllah razi olsun cnm.benim az daha sabir mucizen geleck insalllah
Sorma kız şaka ile takıldık hatta mune apla burada hamile bi Hüseyin var diye kendimi çok aptal hissediyorum hüsoo Allah seni bildiği gibi yapsın emiKendini elevermis
Cift kuzumİnşallah canım benim seninki tek yumurta ikizi miydi
Hangi konu onun banada soykeyin bi okuyayimSorma kız şaka ile takıldık hatta mune apla burada hamile bi Hüseyin var diye kendimi çok aptal hissediyorum hüsoo Allah seni bildiği gibi yapsın emi