- 18 Kasım 2020
- 20.565
- 49.635
- 548
Deseni çok güzel bende beğendiğim model var atıcam bulursam sizrBenimki bu aşko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deseni çok güzel bende beğendiğim model var atıcam bulursam sizrBenimki bu aşko
At bakalım canımDeseni çok güzel bende beğendiğim model var atıcam bulursam sizr
Öyle diyorsun ama nasıl üstüme geldiler ay yorum yazanlara yetişemiyorum da . İşte bdv beni de yakmıştı zamanında sonra bir üye beni izlemeye başlamış bildirimi geldi. Ay ben nasıl tedirgin oluyorum neden beni izliyor ay Allah'ım ne yapsam acaba falan diye kendimi yiyorum . Sonra öğreniyorum ki izlemek demek takip etmek demekmişama bu olaylar ilk üye olduğum zamanlar olmuştuNiye ağlayasın hayatım? Ekrandan çıktığın anda o insanları görecek misin? Fikir özgürlüğü var ise kimse kimsenin ne düşündüğüne karışamaz. Bu kadar herşeyi bilen 3 cümleden karakter analizi yapabilen insanların başkalarının fikirlerine saygı duymayı bilmemesi onlar için çok üzücü o yüzden dikkate almam hatta onlar dislike atınca bakarım geçmişlerine müthişler mi diye ? Bir kahkaha atarım malesef kimse müthiş değil
Bende bendeen iyisi annelerimizin de kullandığı sade düz alyanslarBenim tarzım değil canım ben genelde sade den yanayım . Bi de bunların arasına kir falan birikiyo
Bende onda tedirgin olmuştumÖyle diyorsun ama nasıl üstüme geldiler ay yorum yazanlara yetişemiyorum da . İşte bdv beni de yakmıştı zamanında sonra bir üye beni izlemeye başlamış bildirimi geldi. Ay ben nasıl tedirgin oluyorum neden beni izliyor ay Allah'ım ne yapsam acaba falan diye kendimi yiyorum . Sonra öğreniyorum ki izlemek demek takip etmek demekmişama bu olaylar ilk üye olduğum zamanlar olmuştu
Aaa bak onu düşünmedim benBenim tarzım değil canım ben genelde sade den yanayım . Bi de bunların arasına kir falan birikiyo
Oh ne tek ben değilmişimBende onda tedirgin olmuştum
Ben de şaşırdım ne demek bu diye profile girdim meğerse takip etmekmiş aman ne güzel dedimOh ne tek ben değilmişim
Bu çizilmiyor mu canım ben o yüzden terxig etmiyorum
Nişanlımın düz nasıl yapmışsa çizmişÇok hafif var ama belli bike değil
Ben enli yüzükleri severim çok beğendimathena D u t Catlak-kurabiye Z Zerre LaRisaCca unu arkadaşım gördüm çok güzel duruyor nasıl sizce yüzEki Görüntüle 2817026
Çok tatlısın zerre ya Allah iyiliğini versinÖyle diyorsun ama nasıl üstüme geldiler ay yorum yazanlara yetişemiyorum da . İşte bdv beni de yakmıştı zamanında sonra bir üye beni izlemeye başlamış bildirimi geldi. Ay ben nasıl tedirgin oluyorum neden beni izliyor ay Allah'ım ne yapsam acaba falan diye kendimi yiyorum . Sonra öğreniyorum ki izlemek demek takip etmek demekmişama bu olaylar ilk üye olduğum zamanlar olmuştu
Bende böyle kare seviyorum benim ki yuvarlakBen enli yüzükleri severim çok beğendim
Çok tatlısın zerre ya Allah iyiliğini versin
Afiyet olsun canımBen yemek yiyip geliyorum
Eğer nişanlanırsam bundan alacağım